Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | april 9, 2019

MINI X GINA TRICOT

My matching kiddos <3

Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta för er att jag och barnen har fotat en kampanj tillsammans med Gina tricot mini. Hur kul? Jag älskar Gina tricot, har alltid gjort, så det känns verkligen så genuint och fantastiskt. Jag har bara fått ett fåtal bilder än så länge så det kommer massa fler senare. Kollektionen släpps den 25 april så ni får vänta ett litet tag tills ni får se resten, hehe.

//Now I can FINALLY tell you that me and the kids have done a campaign together with Gina tricot mini. How fun? I love Gina tricot, and always have, so this feels so genuin and amazing. I’ve only seen a few pictures of the campaign so I’m going to give you a whole bunch of them later. The collection is released on April 25th so you guys have to wait a bit longer to see the rest of it, hehe. 

Jag är i alla fall superpeppad för det här och jätteglad att få vara en del av Gina tricot familjen. Så spänd på att se resten av bilderna! Jag älskade hela kollektionen och det ska bli så kul att få visa er allt, tror att ni kommer gilla det lika mycket som jag. Hur gulligt med dessa matchande badkläder tillexempel? Jag dör. Dom kommer användas flitigt i sommar <3

//Anyhow, I’m really excited for this and so happy to be apart of the Gina tricot family. So excited to se the rest of the pictures! I loved the whole collection and it’s going to be so much fun to show you all of it, I think you will like it just as much as I do. How cute are these matching swimwear for example? I’m dying. We’re going to use these so much this summer <3


4 kommentarer4 kommentarer om “MINI X GINA TRICOT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbar bild!
  Känns lite som 50-talets idylliska bilder, där barnen brukade matcha modern i kläderna, he he <3

  Svara
 • Tack fina <3 hehe sant <3

  Svara
 • Jag jobbar på Gina och blev så glad när jag såg att det är du och dina barn som är ansikte ut för den nya mini kollektionen 🙂

  Svara
 • Åh vad kul!! Så roligt känns det 🙂

  Svara