Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:08 | april 3, 2019

TODAY’S COFFEE DATE

Today’s office – Café Två bönor

Hej! Jag och Ebba har suttit hela dagen idag med lite planering. Ebba bor ganska nära mig så vi möttes upp och gick till Café två bönor som ligger här i Norra Djurgårdsstaden. Det är typ det enda fiket jag gillar här, hehe. Hur som helst så gick allt bra och vi kom fram till vad nästa steg är. Jag ska inte berätta så mycket ännu men det kommer. Tack för idag Ebba <3

Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga barnen. Jens har varit borta men han kommer hem i kväll, ser fram emot det. Känner mig alltid så ensam när han är borta, även fast jag har barnen, haha. Sjukt ändå. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Hi! Me and Ebba have been sitting here planning the whole day. Ebba lives pretty close to me so we met up and went to Café Två bönor, which is located here in Norra Djurgårdsstaden. It’s the only coffee place I like here, hehe. Anyhow, everything went well and we now know what the next step is. I can’t tell you so much yet but I will soon. Thanks for today Ebba <3

Now I’m going to take a shower and then put the kids to bed. Jens have been away but his coming home tonight, looking forward to that. I always feel so alone when his away, even if I have the kids with me, haha. Insane. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här