Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | april 3, 2019

I’M A LIPSTICK GIRL

Lipstick – Lancôme // Top – Nelly

God morgon! Alltså vilket väder vi har här hemma, helt galet. Sol varje dag. Har saknat detta så mycket. Det var dock inte vädret jag skulle skriva om, utan det var mitt nya läppstift som jag är helt besatt av. Jag har aldrig varit en läppstifts-tjej, känner mig alltid utklädd när jag har det. Dock har jag hittat ett nu (i samband med att jag har provat massor under samarbetet med Lancôme) som ni kan se på bilderna. Mina filter gör ju dock inte läppstiftet rättvisa men detta är verkligen magiskt. Använder det hela tiden nu. Tänkte bara tipsa er om det innan resten av mina inlägg då jag förmodligen kommer att ha det på mig, så slipper ni undra vilket läppstift det är, hehe.

//Good morning! What a weather we have here in Stockholm, it’s insane. Sun everyday. I’ve missed this so much. Although it was not the weather I was going to write about, it was my new lipstick that I’m totally obsessed about. I’ve never been a lipstick-kind-of-girl, I always feel like I’m wearing a costume when I wear it. Although now I have found one (after the collaboration with Lancôme) which you can see on the pictures. Although my filters doesn’t show the color so much but this one is really magical. I use it all the time now. I just wanted to show you this before the rest of my posts since I’m probably going to wear it all the time, then you don’t have to wonder what lipstick it is, hehe. 

Nu ska vi göra i ordning oss och gå till förskolan och sedan ska jag iväg på möte. Jag och Ebba ska ses på Café två bönor vid mig, så himla bra ställe. ÄLSKAR det. Så sugen på en smoothie-bowl, bästa. Vill också ha en avokado macka men jag kan inte äta avokado på våren med alla pollen, blir mega allergisk då. Sjukt, hehe.

Ha en underbar dag, PUSS <3

//Now we’re going to get ready and go to preschool and then I’m off to a meeting. Me and Ebba are going to meet up at Café two beans near me, such a good place. LOVE it. I’m so craving their smoothie-bowl, the best. I also want the avocado sandwich but I can’t eat avocados during spring with all the pollen in the air, I get so allergic. Weird, hehe. 

Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “I’M A LIPSTICK GIRL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här