Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | april 2, 2019

TWO VLOGS IN ONE WEEK

Jannis youtube Chanel – HERE 

När Janni var här förra veckan (och helgen innan det) så vloggade hon litegrann under tiden och jag dyker upp lite då och då så jag tänkte att det kunde vara kul för er att se. Många av er kanske redan följer Jannis vloggar men för er som missat så är det ett tips. Jag är inte jättebekväm framför kameran men jag gjorde mitt bästa, hehe. Den första vloggen är från helgen då vi åkte ut till J på brunch och sedan hem till mig för att mysa med barnen.

//When Janni were here last week (and the weekend before that) she vlogged a bit during the time and I show up in the videos now and then and I though it would be fun for you to see. Many of you might have seen it already but for you who haven’t it’s a tip. I’m not that comfortable infront of the camera but I did my best, hehe. The first vlogg is from the weekend when we went out to J for brunch and then home to my place to play with the kids. 

Den andra vloggen är ifrån vårt samarbete med Lancôme där ni får se lite behind the scenes. Jag är så glad för att Janni ofta filmar saker vi gör för då kan jag också spara det och titta tillbaka. Den enda anledningen till att jag överväger att börja vlogga är just det, att man får så många filmer att spara och se tillbaka på sedan. Det skulle vara så kul. Jag vet bara inte hur jag ska få tiden att räcka till, hehe.

Nu ska jag äta middag med Solmaz och barnen. Hon har inte träffat dom på typ ett år så det ska bli så mysigt. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//The other vlog is from our collaboration with Lancôme were you get to see some behind the scenes. I’m so happy that Janni often film things we are doing since then I can save it and look back at it. The only reason that I’m considering to start vloging is because of that, that you get so many films that you can look back on later on. It would be so much fun. I don’t know how I would find the time for it tough, hehe. 

Now I’m going to have dinner with Solmaz and the kids. She haven’t seen them in like a year so it’s going to be so cozy. Have a wonderful evening, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “TWO VLOGS IN ONE WEEK”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh det hade vart SÅ kul om du började med vlogg!! Så kul att få se dig och barnen i videoformat. Jag hejar på dig & att tiden räcker till 😉 Kram

    Svara
  • Åh tack fina! Så fort jag hittar tid så ska jag ta tag i det 🙂 Janni får lära mig redigera 🙂

    Svara