Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | april 2, 2019

THE KIDS OWN PICTURE BOOK

Picture book – Lookibooki

God morgon! Vi fick hem den här boken i fredags och barnen älskade den direkt. Det är massor av bilder på dom med text under. Riktigt mysigt att sitta och kolla i tillsammans. Jag gjorde den faktiskt själv på hemsidan, vilket var superenkelt, och fick hem den några dagar senare. Jag planerar att göra större böcker med fler bilder på barnens alla år (alltså en varje år) men har inte riktigt kommit dit ännu. Jag har en bra tanke men vet inte vart jag ska göra den, hehe. Något tips?

Nu har jag precis lämnat barnen på förskolan och ska sätta igång med lite jobb. Skulle egentligen haft möte med Ebba idag men vi ändrade det tills i morgon i stället. Planen då blir att fixa min deklaration, ta tag i min mejl och sånt annat roligt. Vi hörs senare, PUSS <3

//Good morning! We got this book sent to us this Friday and the kids loved it right away. It’s a lot of pictures of them with some text under. So cozy to sit and watch together. I actually made it on my own on the homepage, so simple and it was done a few days later. I’m planning to do bigger books with more pictures of the kids years (one for every year) but I haven’t really gotten to that yet. I have a good thought but I don’t really know where I’m going to do it. Any tips?

Now I’ve just left the kids at preschool and are soon about to do some work. I was actually going to have a meeting with Ebba today but we changed that to tomorrow instead. The plan for today is to fix my declaration, answer emails and all of those funny things. Talk later, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här