Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:39 | april 1, 2019

A NEW SUNDAY TRADITION

Yesterday’s family dinner <3

Igår bjöd vi hem mamma, Peter och Stephanie på taco-middag. Hur mysigt är inte det? Jag vill göra det till en tradition att köra en stor middag tillsammans på söndagar. Barnen tycker att det är så mysigt också. När man äter tacos känns det liksom som att man ska vara många, vet inte varför jag känner så, någon som håller med? Det är så enkelt att göra mycket av så det kanske är därför, hehe. Mer sånna middagar tack.

//Yesterday we invited my mom, Peter and Stephanie for some taco-dinner. How cozy is that? I want to make a tradition out of it with a big family dinner together every Sunday. The kids thinks it’s so cozy too. When you eat tacos it just feels like you have to be many, I don’t know why I feel that way, anyone that agrees? It’s so simpel to make a lot of so maybe thats why, hehe. More of these dinners please. 

Den här lilla busungen mådde bättre idag. Ingen feber på morgonen så hon har varit på förskolan hela dagen. Hon var lite trött nu när hon kom hem så hon verkar inte må helt hundra men det är ju så den här tiden. Nu när solen tittat fram känns det dock som att det kommer vända, hoppas på det. Längtar så mycket efter våren och sommaren nu.

Nu ska jag och barnen laga middag. Jag var lite sugen på att göra våffel-omeletter, men barnen ville ha korvstroganoff så det får bli det, hehe. Dom kör med mig dom där två. Ha en fin kväll, PUSS <3

//This little girl felt a lot better today. No fever in the morning so she have been to the preschool the whole day. She was a bit tired now when she came home so she doesn’t feel a hundred procent okey yet but that’s just how it is this time of year. Although now when the sun is out I hope it will turn around. I can’t wait for spring and summer now. 

Now me and the kids are going to make some dinner. I wanted to make waffle-omelettes, but the kids wanted sausage stroganoff so I will make that, hehe. They are bossing me around these two. Have a nice night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “A NEW SUNDAY TRADITION”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här