Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | mars 20, 2019

BURGER LOVER

Today’s lunch <3

Idag jobbade både jag och Jens hemma på förmiddagen, typ första gången på forever som det händer. Detta betydde att vi kunde äta lunch tillsammans vilket var mysigt. Både jag och Jens älskar hamburgare, och då menar jag ÄLSKAR. Dock försöker vi variera oss lite mellan vegetarisk hamburgare, kyckling eller vanlig och idag blev det kyckling. Riktigt gott var det. Det är därför köttet ser så vitt ut på bilden, om någon av er undrade, hehe.

//Today both me and Jens worked from home in the forenoon, thats like the first time in forever that that happens. This meant that both of us could have lunch together which was cosy. Both me and Jens loves hamburgers, and then I mean LOVE. Although we try to variate ourselves between veggie burgers, chicken or regular burgers and today we had chicken. So tasty. That’s why the meat looks a bit pale on the pictures, if anyone of you wondered, hehe. 

Glad tjej som får äta burgare, hehe. Jag brukar alltid ha på tomat, gurka, ketchup, hamburger dressing och rostat lök. Mumma alltså. Gillar ni burgare?

Nu ska barnen hoppa ner i badet och efter det ska dom sova. Jag är lite sugen på att börja följa en ny serie, någon som har några tips? Jens tycker att jag ska se Game of thrones, har inte sett det ännu, men jag vet inte varför jag är så sugen. Jag brukar inte gilla filmer som tex Sagan om ringen och Harry Potter. Det känns som att Game of thrones är lite samma, eller har jag fel? PUSS <3

//Happy girl that gets to eat a burger, hehe. I always use to have tomatoes, cucumber, ketchup, hamburger dressing and rosted onions on it. Yummy. Do you like burgers? 

Now the kids are about to jump in the tub and after that they are going to sleep. I really want to start watching a new series, anyone that have any tips? Jens thinks that I should start to watch Game of Thrones, I haven’t seen that yet, but I don’t know why I don’t really want to. I usually don’t like movies like Lord of the rings or Harry Potter. It feels like Game of thrones is a bit similar to them, or am I wrong? XOXO <3

HRCI SPHR Exam Dumps Is What You Need To Take

After HRCI SPHR Exam Dumps she had a bottom, she gave a slight increase in the quantity quota and quality standards of each workshop, and decomposed it into each position. As the wind drifted to the mulberry leaves on the side of the garden SPHR Exam Dumps The Professional in Human Resources (SPHR) She could feel that he was suppressing his embarrassment. When she walked into the silk finishing workshop, she noticed that the workers looked at her eyes with a HRCI SPHR Exam Dumps little scrutiny. HRCI SPHR Exam Dumps This may be related to the soil here and the basin shaped climate surrounded by mountains. HRCI Certifications SPHR She didn t move or move, just pretending to be shy and lowered her eyes.

I drove HRCI SPHR Exam Dumps to the front and stopped.What happened The girl asked me.I shook my head, just looked back and looked.Did you meet acquaintances She also turned back, Are you a comrade in the army She said that the term gay man was always a weird feeling. At that time, we soldier almost did not spray out.Because we see our deputy chief of staff is to take to the hospital that I wear the same with the foreman boss also took HRCI SPHR Exam Dumps a fake crocodile bag, actually wearing a mid point wig cover is still on the oil, the HRCI SPHR Exam Dumps moon shining, the most Too much is glued a mustache and made himself the same with the Japanese small Tai. The Professional in Human Resources (SPHR) HRCI Certifications SPHR I have seen the SPHR Exam Dumps blood, a lot of things are not so scared 18 year old hand, there are a few lives, HRCI SPHR Exam Dumps I still really frankly Oh, this is the small village.

The second Dongzi gave Li Lao stick down Li http://www.testkingdump.com brother, The Professional in Human Resources (SPHR) HRCI SPHR Exam Dumps You have HRCI SPHR Exam Dumps the grace of knowing me, but Lusong has a life saving grace for me. Feng Erziji It is. Come on a fight HRCI SPHR Exam Dumps Chen HRCI SPHR Exam Dumps HRCI Certifications SPHR Baige is crying. Because he was repeatedly removed from the factory by fighting in the streets, he SPHR Exam Dumps is now a purely unemployed.


10 kommentarer10 kommentarer om “BURGER LOVER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Se Dark på Netflix!!!! Den är så otroligt bra gjord, man blir galen när man försöker få ihop alla händelser i huvudet. Men så spännande!
  Det är bara 10 avsnitt à 40 min, så det är perfekt 🙂

  Svara
 • Åh tack fina!! Ska kolla direkt <3

  Svara
 • Såg precis klart på The Sinner som var jättebra och spännande!
  Liite för läskig ibland, men var värt att kolla vidare! 🙂

  Svara
 • Ja åh, älskade den!! <3

  Svara
 • Om du inte sett Vår tid är nu måste du se den! Annars Grand hotel på netflix. Eller stranger things!

  Svara
 • Åh har sett den, min favvo <3 Grand hotel har jag inte sett, måste kolla <3

  Svara
 • Bästa serien någonsin är ju Outlander!!😍 men man måste ge den några avsnitt då 2 första avsnitten är lite sega. Men sedan är man fast! Rekommenderas starkt! Finns på Viaplay

  Svara
 • Åh tack fina <3 Måste spana in direkt <3

  Svara
 • Älskar burgare! Beslutsångest som jag har, och de gånger det är som värst när jag är på restaurang och absolut inte kan välja något av allt gott, då blir det alltid hamburgare, alltid och det ofta! Om burgare inte finns på meny, då får andra välja till mig eller beställer jag samma som andra i sällskapet, hahaha … knäppt!

  Svara
 • Haha jag är EXAKT samma. Om burgare finns så vet jag att det alltid är ett säkert kort, hehe 🙂
  Kram <3

  Svara