Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | mars 19, 2019

BIRTHDAY DINNER

God morgon! Igår gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan för en födelsedagsmiddag för Edita som fyllde år. Riktigt mysigt. Vi skulle ses klockan 18.00 på Sturehof och jag var såklart först i vanlig ordning, hehe. Jag var dock inte tidig den här gången så det var ju bra.

//Good morning! Yesterday I got ready and went in to town for a birthday dinner for Edita who had her birthday. So cosy. We were going to be at Sturehof at 06.00 pm and of course I was the first one to arrive, hehe. Although I wasn’t early this time so that was good. 

Jag beställde köttbullar med mos, min favoriträtt på både Sturehof och Riche. ÄLSKAR. Min mat hade dock inte kommit ännu här så fotade Mickans och Editas. Ville äta min mat direkt, var så galet hungrig.

//I ordered meatballs with mashed potatoes, my favorite dish at both Sturehof and Riche. LOVE. Although my food hadn’t arrived here yet so I took a photo of Mickans and Editas food. I wanted to eat mine right away, I was so hungry. 

Jag hade på mig en tröja från NA-KD och byxor från Style Level.

//I wore a sweater from NA-KD and pants from Style Level. 

Efter middagen kom den här efterrätten in till Edita, så gulligt. Då sjöng vi för henne och hon skämdes ihjäl, hehe. Så taskigt egentligen, jag skulle dö om alla ställde sig upp och sjöng för mig på en restaurang. Kanske därför jag aldrig vill fira min födelsedag, hehe. Men hon klarade det bra.

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha lämnat barnen. Jag ska ta en kopp kaffe och lyssna igenom nästa torsdags podd-avsnitt och sedan göra ett recept som jag tänkte lägga upp här sen. Det var någon som tipsade mig om avokado-brownies så jag är bara tvungen att testa det. Återkommer med resultat senare. Ha en underbar dag, PUSS <3

//After dinner this desert came in for Edita, so cute. Then we sang happy birthday for her and she got so embarrassed, hehe. It’s so mean to do that, I would die if everyone at a restaurant stod up to sing for me. Maybe thats why I never want to celebrate my birthday, hehe. But she did well. 

Now I’ve just gotten home again after leaving the kids. I’m going to have one cup of coffee and listen to next Thursdays podcast episode and then make a recipe that I’m planning to post here later. It was one of you who gave me a tips about avocado-brownies that I really need to try. I’m going to show you the result later. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här