Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | mars 18, 2019

WEEK 12

Sweater – By Malene Birger // Pants – HERE // Shoes – Topshop

Hej! Hoppas att er helg varit underbar. Min har varit väldigt lugn vilket var skönt. Hela familjen har varit förkylda länge nu och jag börjar känna nu också att det snart är min tur. Jag mår dock relativt bra fortfarande men vågar inte ta ut mig och gå och träna, vilket var planen idag, men får ta det senare när jag mår bättre. Här kommer mina veckans planer.

Förra veckan – Förra veckan började med fyra dagar själv med kidsen. Jag jobbade på dagarna när barnen var på förskolan och efter det blev det matlagning, lek och natta barn. På fredagen var jag på en frukost, träffade Edita och gick sedan på ett möte innan jag tog helg med Jens och barnen.

Måndag – Podda med Janni, svara på mejl och fixa med administrativa saker. På kvällen är det middag med några tjejer på Sturehof för att fira Edita som fyller år. Grattis babe <3

Tisdag – Oplanerat. Fota till bloggen, svara på mejl osv.

Onsdag – Jobba hos mamma 11.00-14.00.

//Hi! I hope your weekend have been awesome. Mine have been very calm which have been nice. The whole family have been having a cold for a while now and I’m starting to feel that I’m next in line for that. Although I feel okey now but I don’t dare to go and work out, which was my plan for today, so I will have to do that when I feel better. Here are my weekly plans. 

Last week –  Last week started with four days alone with the kids. I worked during the days when the kids were at preschool and after that I cooked dinner, played and putted the kids to bed. This Friday I went away for breakfast, met Edita and then went to a meeting before I took weekend with Jens and the kids. 

Monday – Record a podcast with Janni, answer some emails and fix some administrative things. In the evening I’m going to dinner with some girls at Sturehof to celebrate Editas birthday. Happy birthday babe <3

Tuesday – No plans. Take some photos for the blog, answer emails etc.

Wednesday – Work at my moms shoe shop between 11.00 am – 02.00 pm. 

Torsdag – Vår podd släpps. Jobb hemma.

Fredag – Försöka få till ett träningspass om jag känner mig bättre. Janni kommer till Stockholm så beroende på vilken tid hon kommer så ska vi ev spela in ett poddavsnitt. På kvällen firar NOI 1 år så jag och Janni ska dit på middag på kvällen.

Helg – Janni är hemma så jag antar att jag ska spendera helgen med henne. Om hon inte har fullt upp det vill säga, hehe. Hoppas på fint väder så att vi kan vara ute i parken och leka med barnen, grilla korv och mysa.

Nu ska jag möta upp Mamma och hämta upp en sak och sedan förbereda inför kvällen när jag ska bort på middag. Jag vet att jag inte behöver fixa någonting egentligen, Jens kan sköta det själv, men jag gillar att ha det på mitt sätt så jag gör det ändå, hehe. Hej kontrollfreak deluxe. PUSS <3

//Thursday – A new podcast episode is released. Work at home. 

Friday –  Try to work out in the morning if I feel better. Janni are coming to Stockholm so depending on which time she arrives we might record one more episode of the podcast. In the evening the restaurant NOI is turning 1 year old so me and Janni are going to dinner there in the evening. 

Weekend –  Janni are home so I guess that I’m going to spend the weekend with her. If she doesn’t have a thousand other things to do, hehe. I hope the weather is nice so that we can go to the park, barbecue and just hang out. 

Now I’m going to meet up with my mom to pick up some stuff and then try to prepare for the evening when I’m off to dinner. I know that I don’t have to fix anything, Jens can do it himself, but I like to have it my way so I’ll do it anyway, hehe. Hello control freak deluxe. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här