Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | mars 18, 2019

GOING THROUGH SOME OLD PHOTOS..

Idag kom mamma förbi mig med massor av gamla album på oss när vi var små. Hur kul är det att sitta och kolla i album? Sånt finns ju liksom inte längre på samma sätt. Där tog man ju en bild som man inte direkt kunde se, utan fick snällt vänta på att framkalla. Nu kan man ju ta flera bilder samtidigt och välja ut den bästa, men förut hade man liksom bara en chans, om man inte ville slösa på filmrullen, haha. Kontraster alltså.

//Today my mom came by with a lot of old albums of us when we were younger. How fun to sit and look in those kind of albums? You don’t have that in the same way anymore. Then you just took a picture that you couldn’t see right away, you had to wait for the film to be developed. Now you can just take a lot of pictures of the same thing and pick out the best one, but before you just had one chance, if you didn’t want to use up all the film, haha. These contrasts. 

Här är mamma, pappa och jag. Ingen aning om min ålder här men kan gissa på 12-13 år. Tycker ni att jag är lik någon av mina föräldrar?

//Here is my mom, dad and me. I have no idea how old I am here but I can guess on like 12-13 years. Do you think I look like one of my parents? 

Här är jag och mormor. Jag vet inte ålder här heller med tippar på 14 år. Jag var verkligen en riktig fjortis på den tiden, haha. Rakade ögonbryn, stora runda ringar som örhängen och linne så att man skulle se att jag hade bh, fast jag inte als behövde det, hehe. Det var tider det.

//Here is me and my grandmother. I don’t know my age here either but I guess about 14 years old. I really was a big teenybopper at that time, haha. Shaved eyebrows, big hoop earrings and a tank top so that you could see that I was wearing a bra, even though I didn’t need it, hehe. Those times. 

Jag och janni på en strand, någonstans. Tycker ni att vi är lika oss nu? Förresten, spana in vampyren i högra hörnet, HAHA. Seriöst?

//Me and Janni on a beach, somewhere. Do you think that we look like ourselves? By the way, check out the vampyre in the right corner, HAHA. Seriously? 

Om någon av er hörde podd-avsnittet där vi pratade om vilken klädstil vi hade när vi var yngre så kanske ni minns att jag sa att jag alltid hade på mig en Fila tröja. Detta var den tröjan jag älskade mest och använde så ofta jag kunde, hehe. 13 år fyllde jag här. Notera då att jag fyller år 17 juli, så mitt i sommaren, och ändå envisades med att ha på mig en stor och varm Fila tröja.

//If anyone of you heard the podcast episode were we talked about what clothes we were wearing when we were younger you might remember that I said that I always wore a sweater from Fila. It was this sweater that I loved the most and always wore, hehe. I was turning 13 years old here. Then note that my birthday is the 17th of July, so in the middle of summer, and I still wanted to wear a big and warm sweater from Fila. 

Jag och Janni innan en skolavslutning, haha. Alltså på riktigt, vad har vi på oss? Orkar inte. Kommer ihåg att jag älskade den där tröjan också. Blandade att ha den till jeans, jeanskjol och vit kjol och kände mig alltid så fin. Kul att minnen kommer tillbaka när man ser korten. Tack mamma för att du sparat så många kort på oss, måste göra samma till mina barn <3

//Me and Janni before our summer Hollidays, haha. For real, what were we wearing? I can’t handle it. I remember that I loved this shirt so much too. I always mixed wearing it with jeans, a jeans skirt or a white skirt and always felt so beautiful. It’s so fun with all the memories that comes back when you see these pictures. Thanks mom for saving so many pictures of us, I need to do the same thing for my kids <3


2 kommentarer2 kommentarer om “GOING THROUGH SOME OLD PHOTOS..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahhaa så kul ju!!! Tycker du är lik din pappa i vissa uttryck osv, men också lik din mamma när du gör vissa uttryck… En bra mix med andra ord 🙂

    Verkligen hemskt och kul när man kan titta på en bild och minnas exakt vad man tänkte för massa år sedan!!

    Svara
  • Haha verkligen <3 Tack <3

    Svara