Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:43 | mars 17, 2019

MATCHING WITH MY GIRL

Matching denim jackets – I Dig Denim

Valle har mått helt okej idag så vi klädde på oss på förmiddagen och åkte till Mall of Scandinavia för att leka lite och handla några saker som vi behövde (regnbyxor till barnen bland annat). Det var typ en miljard människor i det lilla leklandet där så vi stannade inte så länge. Jag bara såg alla sjukdomar som flög omkring i luften, fick lite panik, haha. Men vi tvättade händerna direkt efter och åkte hem och tog det lugnt sen. En mysig dag.

Eftersom att vi inte var ute någonting (åkte från garage till garage) så tog jag och Livia på oss våra nya vår-jackor från I Dig Denim. Hur gulligt att matcha? Älskar det. Älskar också jackan så himla mycket. Coola va? Ni hittar den HÄR.

//Valle have been feeling totally okey today so we got dressed in the forenoon and went to Mall of Scandinavia to play and shop a few things we needed (for example rainwear). It was about a billion people in the little play land they have there so we didn’t stay that long. I just saw all the sickness that was flying around in the air there, I totally panicked, haha. But we washed our hands right after and then went home to take it easy. A really cosy day. 

Since we didn’t go outside (went from garage to garage) me and Livia putted on our new spring-jackets from I Dig Denim today. How cute is it to match each other? Love it. I also love this jacket so much. Cool huh? You can find it HERE.

Nu har barnen precis somnat och jag sitter och lyssnar efter nästa hostattack. Hostan är okej under dagen och blir värre på natten men jag hoppas att det har vänt nu. Det återstår att se. Båda barnen är riktigt peppade på förskolan i morgon i alla fall. Dom hade haft ett barn med magsjuka i fredags på Valles avdelning så jag ska ringa dit i morgon innan vi går och kolla läget. Jag vägrar åka på den igen. Alltså vägrar. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Now the kids just have fallen asleep and I’m sitting here listening after the next coughing attack. The cough is okey during the days and gets worse during the nights but I really hope it have turned around now. We will just have to wait and see. Both of the kids are really excited to go to preschool tomorrow after all. They’ve had one kid with the stomach flu on Valles department so I’m going to call there tomorrow before we go and see if anyone else is sick. I refuse to get that thing one more time. Really refuse. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MATCHING WITH MY GIRL”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här