Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:24 | mars 15, 2019

BREAKFAST X SOFT GOAT

Pictures – Alma Vestlund

God morgon! Idag var jag inbjuden till Soft Goats nya butik på Humlegårdsgatan. Deras plagg finns ju mest bara online men nu finns det alltså också där. Så himla bra om man vill prova innan. Hur som helst så var vi inbjudna dit för en god frukost och för att få se den nya kollektionen för våren. Alltså WOW vad mycket fint det fanns. Jag fastnade som vanligt för en stor och mysig tröja, ett mjukisset och en fantastiskt fin klänning. Jag ville ha klänningen direkt men den kommer i ut i april så jag får snällt vänta på den. Inte för att jag skulle kunna använda den nu i och för sig, men ändå, hehe.

Efter det hade jag ett till möte i stan och nu har jag precis kommit hem igen och ska handla och sedan hämta barnen. Det ska bli så mysigt med helg! Tror att jag ska köpa tacos idag till middag, för lite extra fredags-mys känsla, hehe. Jag är verkligen en riktig Svensson. Ha en underbar helg, PUSS <3

//Good morning! Today I was invited to Soft Goats new store at Humlegårdsgatan. You can mostly find there clothes online but now they have it there to. So good if you want to try them out before you buy it. Anyhow, we were invited there for a tasty breakfast and then to see their new spring collection. WOW how many beautiful things they had. I fell totally in love with a big and cozy sweater, a cozy set and an amazingly beautiful dress. I wanted the dress right away but it will be released this April so I have to wait for it. Not that I would be able to use the dress right now anyway, but still, hehe. 

After that I had one more meeting in town and now I’ve just gotten home again and are about to go grocery shopping before I pick up the kids. It’s going to be so nice with a weekend together. I think I’m going to buy tacos for dinner today, just to get some extra Friday-feeling, hehe. I’m really such a Svensson. Have a wonderful weekend, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “BREAKFAST X SOFT GOAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heej! Hörde i din podd att du nämnde Karlstad och skulle bara vilja veta dina bästa tips på typ restauranger eller fik där om du har några, eller några andra tips på vad man kan hitta på när man är där, kram!:)

  Svara
 • Hej!
  Å egentligen har jag inte så mycket tips men tycker om att vara i hamnen på sommaren (vet dock inte vad restaurangen heter, Barbros kanske?) och sedan gillar jag ett salads-ställe som ligger i stan. Vet dock inte heller vad det heter, hehe. Kram <3

  Svara
 • Lyssnade på podden idag och kände bara att va?? Jag har alltid tänkt att du har så sjukt fina ögonbryn. Önskar att jag hade den formen, färgen och tätheten. Konstigt och synd att vissa människor föds utan spärr för vad man säger eller skriver till en annan människa.
  Jag är iaf avundsjuk på dina ögonbryn!

  Svara
 • Åh gulle <3 Tack! Jag gillar dom också så tar egentligen inte åt mig om någon skriver något taskigt, mest bara förundrad hur man kan skriva så till någon annan. Jag själv skulle aldrig göra det, vad jag än tycker <3 Kram <3

  Svara