Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:42 | mars 14, 2019

MIRROR MIRROR ON THE WALL..

Me & my girl <3

God morgon torsdag! Veckorna springer ju förbi, helt otroligt. Idag är det sista dagen själv med barnen då Jens kommer hem sent i kväll. Jag är ju ganska van att vara ensam med dom så allt flyter på ganska så smidigt ändå vilket är skönt. Sen är det ju alltid roligare när Jens är hemma såklart, men det funkar som sagt när han är borta också.

Livia brukar alltid vara så gullig mot mig när det bara är vi och Valter hemma. Det är som att hon förstår att det blir mer att göra för mig så hon brukar oftast hjälpa till. Hennes nya grej är att hon vill hjälpa till att göra vällingen på kvällen, tvätta Valter och byta hans blöja, haha. Det går ju sådär och tar oftast lite längre tid när hon ska göra det men det är så fint av henne att jag låter det ta lite extra tid. Min stora tjej, helt otroligt att hon blir fyra år i sommar. Kan inte förstå det.

//Good morning Thursday! The weeks just fly by so fast, it’s insane. Today is the last day alone with the kids since Jens are coming home later tonight. I’m pretty use to be alone with the kids so everything goes very smooth which is nice. Then it’s always finnier when Jens is at home of course, but as I said, it works when his away too. 

Livia is always so nice to me when it’s just us and Valter at home. It’s like she understands that I have more to do and she also helps me with everything. Her new thing is that she wants to help me do the baby formula in the evening, wash Valter and change his diaper, haha. That often doesn’t go very well and takes longer time when she’s doing it but it’s so nice of her that I let it take a bit longer time. My big girl, it’s insane that she’s turning four years old this summer. I can’t believe it. 

Sweater – Zara // Pants – Style Level // Camera – Sony A7

Föresten så ÄLSKAR jag den här spegeln vi köpte på Ikea för ett tag sedan. Jag tycker att den passar så bra där vid soffan. Precis som jag föreställde mig att det skulle se ut. Jag vet inte om den finns kvar på Ikea nu, vi köpte den för kanske 6 månader sedan, men om den gör det så kan jag verkligen rekommendera den. Så snygg och perfekt storlek.

Nu är det dags för förskola för barnen och jobb för mig. Ha en underbar torsdag, PUSS <3

//By the way, I really LOVE this mirror that we bought at Ikea a while ago. I think it fits perfectly over the couch. Just like I imagine it would look. I don’t know if they still have it at Ikea, we bought it for like 6 months ago, but if it does I can really recommend it. So nice and really the perfect size. 

Now it’s time for preschool for the kids and work for me. Have a wonderful Thursday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MIRROR MIRROR ON THE WALL..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag kände bara att jag måste kommentera erat svar om tjatsex i podden. Ni verkar inte riktigt förstå kritiken och svarar väldigt enkelt att ni inte hade legat med någon om ni inte ville och att det är självklart för er. Alltså. Erat svar normaliserar ännu mer den struktur som finns. Att det är helt normalt att en kille är den som vill och är på och att tjejen ska vara svår. Jag förstår helt att för er så är detta okej och att det fungerar i era relationer. Det är väl tyvärr så för de flesta. Men jag tror inte att det är bra för unga tjejer att höra sina förebilder prata på det här sättet och normalisera det. För det är en fin gräns mellan vad som är okej och inte, och när man är ung och osäker och vill ha en killes bekräftelse så kan detta tankesätt göra att man gör något man inte vill. Jag vill bara upplysa om det och vill inte kritisera er. Det är nog fler tjejer som tänker som er än inte. Men om världen ska bli mer jämställd och medveten så tror jag att det är toppen om man har en analys och mer kunskap om patriarkala strukturer 🙂

    Svara
  • Jag tror att du missförstått hela svaret. Vi säger klart och tydligt att det aldrig är okej att pusha någon och vi reflekterade utifrån MIN situation och vem min man är som person. Jag tror dom flesta fattade exakt vad vi menade. Synd att det inte verkade framgå hos dig.

    Precis vad vi pratade om. Man kan inte ha kunskap om exakt allt och det vi pratar om i vår podd är utifrån vad vi tänker och tycker, sånt kan aldrig vara fel. Sedan tolkar alla människor saker olika. Ha en fin helg.

    Svara