Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | mars 14, 2019

KORT STUBIN OCH TASKIGA KOMMENTARER

Janni & her bridesmaids <3

Idag är det ju torsdag och dags för ett nytt avsnitt av podden. I det här avsnittet har både jag och Janni en släng av PMS och därmed väldigt mycket åsikter och tankar, haha. Vi svarar bland annat på alla påhopp vi fick efter att vi skrattat åt ”tjatsex” och sagt att vi inte är ”sånna personer som ligger på första dejten”. Janni berättar även hur trött hon är på alla taskiga kommentarer och den här negativa stämningen som det är just nu på sociala medier.

//Today is Thursday and time for a new episode of the podcast. In this episode both me and Janni have PMS and therefor have a lot of opinions and thoughts, haha. For instance we talk about all the comments we got after laughing at ”nagging sex” and that we’ve said that we’re not ”does kind of persons who sleeps with someone on the first date”. Janni also talks about how tired she is of all the bad comments and the negative mood that we have right now on social media. 

Sen vill jag bara skriva att jag är så galet glad av att ha den här podden tillsammans med den här tjejen. Hon är den finaste människan jag vet, den smartaste och mest fantastiska tjejen. Jag är så otroligt glad att ha henne i mitt liv. Hoppas att ni gillar avsnittet <3

//Then I just want to write that I’m so happy to have this podcast together with this girl. She is the nicest human being I know, the smartest and the most amazing girl. I’m so happy to have her in my life. I hope you’ll like the episode <3


10 kommentarer10 kommentarer om “KORT STUBIN OCH TASKIGA KOMMENTARER”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tyckte det var ett jättebra avsnitt, som vanligt! 🙂
  Angående en av kommentarerna som lästes upp om fördomar, rädd att den lät hård. Menade endast precis som jag skrev att du är superhärlig och har verkligen lyckats med att ge lyssnarna en tydligare bild av dig. Förstår efter avsnittet varför det kanske inte har varit lika lätt för Janni att bjuda in till ALLT. Fortsätt med er podd – älskar att lyssna!!!

  Och ta inte åt dig av kommentaren någon hade skrivit om dina ögonbryn. Du har ögonbryn som jag bara kan önska att få! 🙂

  Svara
 • Nej det förstod jag 🙂 Tänkte bara ta upp den då den passade in för avsnittet 🙂

  Tack fina <3 Konstruktiv kritik älskar vi så bara köra på med det. Ingen fara <3

  Svara
 • Jag måste säga att jag är glad jag valde att börja lyssna på er podd, du upplevs i bloggen som muntligt likadan. Du förmedlar dig själv toppen.
  Angående Janni har jag haft en rätt tråkig uppfattning av henne som rätt känslokall, rätt monoton som person och allmänt svår att greppa. Tack vare podden har jag ändrat uppfattning TOTALT om Janni. Hon bjuder på sig själv, är mycket mer privat, visar känslor och blev mänsklig. Nu ser jag bloggen annorlunda också, ser mer en människa som jag saknat förut. Älskar att lyssna på er podd, mitt sällskap tur och retur till jobbet : ) Tveklöst bästa podden! Så tack för att jag fått ändra uppfattning om Janni, er podd är grym.

  Kram till er!

  Svara
 • Tack fina du, vad glad jag blir <3

  Svara
 • *hahaha* vad jag har skrattat och pms:at mer er idag. Och när du tog upp hur du reagerar på din dotter där så brister jag ut i någon form av skratt gråt mitt på jobbet. Jag är PRECIS likadan och har en 6åring son som själv inte klarar ut sina känslor just nu pga av förpubertets hormonor osv.
  TACK!! Du gjorde min dag!! <3

  Svara
 • Haha åh älskar att höra personer som är likadana <3<3 Då är vi tillsammans i detta, hehe 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Angående det ni pratade om på slutet om att man blir påverkad av samhället vill jag tipsa om att se dokumentären ”miss representation”, kolla trailer på youtube 🙂

  Svara
 • Åh tack! Ska spana in <3

  Svara
 • Superbra podcast, tycker ni är lättsamma och härliga att lyssna på! Fortsätt med det och försök att inte ta åt er av alla bittra människors kommentarer – förstår inte grejen med att överanalysera och ha åsikter om precis allt! Kram

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara