Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:28 | mars 13, 2019

MY WEDNESDAY

Idag var det en bra morgon med dessa två sötnosar. Dom har verkligen aldrig bråkat så mycket som dom gör just nu, men ibland är dom sams också och då älskar dom verkligen varandra, även om det inte är ofta, hehe. Jag hittade dom såhär i morse när jag skulle hämta en tröja i sovrummet, var bara tvungen att fota.

//Today was a really good morning with these cuties. They fight so incredibly much right now, but sometimes they are friends too and then they really love each other, even if it’s not that often, hehe. I found them like these this morning when I was going to pick up a sweater in the bedroom, I just had to take a photo of it. 

Sedan gick vi ut i det här vädret och tog oss till förskolan. Det har både snöat och regnat exakt hela dagen, fy. Hatar slask.

//Then we went out in this weather to go to the preschool. It have been snowing and raining the whole day today, ugh. I hate slush. 

Efter lämningen kom jag hem och fixade i ordning lite här. Jag hinner ju aldrig det när barnen är hemma så det var skönt. Jag skurade golven också, ÄLSKAR doften av ny-skurat golv. Jag använder alltid ett medel som luktar citron, så fräscht.

//After I left them I got home and cleaned a bit. I never have the time for that when the kids are at home so that was nice. I also mopped the floors, LOVE the smell of newly mopped floors. I always use a soap that smells like lemons, so fresh. 

Efter det jobbade jag ett tag, gick igenom alla papper i min företagspärm och försökte få ordning på allt. Inte helt lätt alltså, hehe. Lyssnade såklart på poddar samtidigt, älskar det.

//After that I worked for a while, went through all of my papers in my business binder and tried to organize everything. It’s not that easy, hehe. Of course I listened to podcasts at the same time, love it. 

Sedan var det dags att hämta barnen och när vi kom hem gjorde jag det här fruktfatet till dom. Jag hade sett någon som gjort ett liknande på Instagram, vilket blev så mycket snyggare än mitt, men ändå, haha. Ser ni att det ska vara två palmer på en ö? Barnen tycker ju att det är roligare att äta frukten när den serveras så.

//Then it was time to pick up the kids and when we got home I made this fruit plate for them. I’ve seen someone on Instagram that made the same one, and that one turned out so much better than mine, but still, haha. Can you see that it’s two palm trees on an island? The kids thinks it’s so much finnier to eat the fruit when I serve it like that. 

Nu ska jag och mina bebisar äta middag och sedan leka lite innan det är dags för dom att sova. Båda två är väldigt kvällströtta och skulle nog helst av allt vilja lägga sig direkt efter middagen men jag brukar alltid försöka hålla dom uppe till 18.30-19.00. Annars vaknar dom ju typ 04.30 på morgonen och det vill jag inte, hehe. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Now me and my babies are going to have dinner and then play for a while before it’s time for them to sleep. Both of them are really tired in the evenings and rather go to sleep right after dinner but I always use to keep them up until 06.30-07.00 pm. Otherwise they wake up around 04.30 am in the mornings and I really don’t want that, hehe. Have a nice night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MY WEDNESDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här