Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | mars 12, 2019

TEA PARTY

Todays tea party with my little girl <3

Livia har varit pigg hela dagen idag så det var en väldigt kort sjukdom, hehe. Hon kan få sådär ibland när hon blir förkyld, en natt med hög feber och sedan ingenting. Hela dagen idag har hon tjatat om att hon vill gå till förskolan men jag förklarade att man inte får det om man haft feber, att man måste vila en dag innan man kan gå igen. Det accepterade hon och ville då leka med mig i stället. Hennes favoritlek just nu (förutom att ta hand om dockor) är att laga mat och sedan fika, så det gjorde vi.

//Livia have been alert the whole day today so that was a really short disease, hehe. Sometimes she gets like that when she gets a cold, one night with high fever and then nothing. The whole day today she have been nagging me about wanting to go to her preschool but I explained to her that you can’t go to preschool if you’ve had a fever, that you need to rest one day before you can go back. She accepted that and then wanted to play with me instead. Her favorit thing to play right now (except taking care of dolls) is to cook and then have coffee/tea together, so that was exactly what we did. 

En nöjd liten tjej som dricker låtsaste (saft) och äter frukt-muffins. Sötaste. När vi var klara med vår fika och massor av andra lekar så gick vi och handlade lite innan vi hämtade Valle på förskolan. Alla barnen var ute och lekte när vi kom och så fort vi gick in genom grinden så kom alla Livias kompisar springande och skrek ”hej Livia”. Det var så gulligt att jag höll på att smälla av. Livia fick leka en stund på gården medans jag gick in och hämtade Valle. Han dag hade gått super. Han hade varit glad hela dagen, lekt med kompisar, ätit mellis (han äter fortfarande inte lunchen) och sovit bra. Underbart. Jag var helt lycklig i hela kroppen när jag gick därifrån. Tacksam också. Tacksam för den underbara förskolan och all fantastisk personal som tar hand om barnen så fint. Det värmer så mycket.

Nu sitter barnen i badet och ska snart komma upp, borsta tänder och mysa en stund i soffan innan dom ska sova. Efter det är det dags för mig att lyssna igenom torsdagens podd, svara på lite mejl och ta igen allt som jag inte hunnit under dagen. Det gamla vanliga helt enkelt, hehe. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//A happy little girl who drinks her pretend tea (juice) and eats fruit muffins. The cutest. When we were done with our tea and a lot of other games we went grocery shopping for a while before we picked up Valle from preschool. All the kids were outside playing when we got there and as soon as we entered the gate all of Livias friends came running and screamed ”hi Livia”. It was so cute, I almost died. Livia got to play with them for a while, while I went in to pick up Valle. His day had been really great. He had been happy the whole day, played with friends, ate all the snacks (he still doesn’t eat the lunch) and slept well. Wonderful. I was so happy when I left. Thankful too. Thankful for this amazing preschool and all the wonderful people working there everyday taking care of our kids. It feels so good in my heart. 

Now both of the kids are in the tub and are soon about to come up, brush their teeth and cuddle in the couch for a while before they are going to sleep. After that I’m going to listen to the next podcast episode that are released on Thursday, answer some emails and do all the things I haven’t had time for during the day. In other words, just all the things I always do in the evenings, hehe. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här