Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:21 | mars 4, 2019

MY KIND OF INTERVALS

After today’s workout session..

God morgon! Idag är det ju måndag, den dagen jag alltid brukar vara duktig på att ta tag i mig själv, träna och äta rätt, haha. Allt brukar dock fallera på tisdagar, någon som är likadan? Jag vill dock försöka att hålla i den här rutinen och träna minst 2-3 dagar i veckan, jag mår så mycket bättre av det. Idag körde jag intervaller på bandet, min favorit. Ni ska få mitt pass.

5 min gång på bandet nivå 7,5

5 min löpning nivå 10,0

1 min löpning nivå 13,5 + 1 min gång 7,5 (varva dessa i 20 min)

Efter det brukar jag varva ner med att gå ca 5-10 min nivå 7,5

Lite magövningar och ryggövningar. 

Så såg mitt pass ut idag. Det här är verkligen mitt favoritpass för det är tufft som satan men samtidigt så skönt när det är klart. Nu har jag ju inte tränat på länge så man kan öka nivån på intervallerna men just nu kör jag såhär.

Nu ska jag äta lunch och sen jobba. Måste hämta barnen tidigare idag då förskolan stänger tidigare. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! Today it’s Monday, the day I’m always the best at stepping up, workout and eat right, haha. Although I always fail at Tuesdays then, anyone who’s the same? Although I really want to try to stick to this routine and workout at least 2-3 times a week, I feel so much better when I do. Today I did intervals at the treadmill, my favorite. I’m going to show you my workout. 

5 min walk level 7,5 

5 min run level 10,0 

1 min run level 13,5 + 1 min walk level 7,5 (mix these for 20 minutes)

After that I always use to cool down for about 5-10 min level 7,5 

Some abdomen exercises and back exercises. 

This is how my workout looked today. This is really my favorite workout since it’s really tough but at the same time so nice when it’s done. Now I haven’t been working out for a long time so you can increase the level on the intervals but for now I do like this. 

Now I’m going to have lunch and then work. I need to pick up the kids earlier today since the preschool closes earlier. Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “MY KIND OF INTERVALS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar när du delar träning och recept 🙂

    Svara
  • Åh tack fina <3 Ska bli bättre på det! Måste bara komma igång med träningen helt först, hehe 🙂 Kram <3

    Svara