Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | februari 16, 2019

Time for a play day

My babies <3

God morgon! Idag är det lördag och Jens kommer äntligen hem från Åre. Han är dock borta hela dagen och åker om ett par timmar från Sundsvall men ändå, hehe. Detta betyder att jag och barnen får hitta på någonting tillsammans bara vi idag. Jag pratade lite med Edita igår om att mötas och leka någonstans men vi får se. Jag har inte så stor lust att åka buss tillsammans med båda, det är så jobbigt. Det är så många barnvagnar här där vi bor så man får alltid vänta flera bussar innan man får plats, så ovärt. Tänker i stället att vi går till våran park och leker hela dagen i stället. Det blir ju mysigt det också.

//Good morning! Today it’s Saturday and Jens are finally coming home from Åre. Although his away all day and leaves from Sundsvall in a few hours but still, hehe. That means that me and the kids have to find something to do together today just the three of us. I talked to Edita yesterday about meeting up and play with the kids but we will have to see about that. I don’t really want to ride the bus together with both of the kids, it’s so hard. There are so many strollers here where we live so you always have to wait several busses before you can go on the bus, so not worth it. Instead I’m planning to go to the park near us and play all day. I think that will be cozy too. 

Hur söta är inte dom här gullisarna? Mitt hjärta smälter. Så lycklig över dom. Tänk att dom är mina. Det är så svårt att förstå. Världens bästa barn. Tack livet för dom. Nu ska vi äta frukost och sedan leka. Ha en underbar lördag, PUSS <3

//How cute are these two? My heart is melting. I’m so happy to have them. Imagine that they are mine. It’s so hard to understand. The worlds greatest kids. Thank’s life for them. Now we’re going to have breakfast and then play. Have a wonderful Saturday, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Time for a play day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här