Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | februari 14, 2019

EPISODE 7 & NEXT WEEKS THEME

Janni & me her wedding day morning <3

God morgon och glad alla hjärtans dag till er! Idag är det ju torsdag och vi släpper ett nytt avsnitt av podden. Idag får ni höra om min helvetesvecka (som om ni inte redan tröttnat på det, hehe) och allt om när Janni befann sig på det bombhotade planet. Vi tar även upp massor av era frågor så missa inte det. I slutet pratar vi lite om nästa veckas tema vilket vi har bestämt ska vara pinsamma historier och roliga berättelser. Vi tänkte dela med oss av våra egna såklart, men vill väldigt gärna också ha berättelser från er. Har ni varit med om någonting riktigt pinsamt? Har ni varit på en dejt som slutade i katastrof (eller kanske började i katastrof)? Eller har ni någonting annat kul att dela med er av? Skriv då till oss på [email protected] eller skicka DM på våra Instagrams (@jannid eller @mdeler) så ska vi ta med så många stories som vi hinner. Jag tänker att det är roligare att mejla in i stället för att skriva en kommentar på bloggen som alla kan läsa, vi vill ju spara allt det roliga till podden, hehe.

In och lyssna på avsnittet nu och berätta vad ni tycker. PUSS <3

//Good morning and happy valentines day to you! Today is Thursday and we’re releasing a new episode of the podcast. Today you get to hear about my week from hell (like you’re not tired of that already, hehe) and all about when Janni was on the plane that was bomb threatened. We also answer a lot of your questions so don’t miss it. In the end we talk about next weeks theme which is embarrassing stories and fun stories. We are planning to share some of our own of course, but we really also like to have stories from you guys. Have you experienced something really embarrassing? Have you been on a date that ended in a disaster (or maybe started out as a disaster)? Or do you have anything else fun to share? Then write to us at [email protected] or send us DMs on our Instagram accounts (@jannid or @mdeler) and then we’re going to read as many as we have time for. I’m thinking it’s funnier to email us than write a comment on the blog that everyone can read, we want to save all the fun to the podcast, hehe. 

Go and listen to the episode now and tell us what you think. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “EPISODE 7 & NEXT WEEKS THEME”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha älskar att du är så bjussig! Sån igenkänning på när ni fick frågan om stil ”för 10 år sen” och började spontant prata om 90-talet. För 10 år sen var det typ 2010 ? också kul när du bekymrat utbrister ”åh och jag som inte sparat nåt!” när Janni sa att 90-talet är tillbaka. HAHA älskar att du tänkte att du skulle kunna använda kläderna som du hade när du var 12 nu ? såå kul, tack för morgonens skratt mitt bland förkylda barn!

    Svara
  • HAHAH jag dör. Hur kunde jag ens tro det, haha. Ibland tänker man inte 🙂
    Tack fina <3 Kram och krya på barnen <3

    Svara