Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | februari 13, 2019

WEDNESDAY

Me & my babies <3

God morgon! Idag vaknade vi alla upp och kände oss friska, hur underbart! Min huvudvärk är nästan borta och jag känner mig så mycket bättre. Livia fick till och med gå till förskolan idag, som hon hade längtat. Valter får dock vara hemma, jag vågar inte låta honom gå till hans förskola. Där är det så mycket fler yngre barn och jag tycker alltid att barnen där är hängiga och sjuka så han får vara hemma veckan ut. Det känns skönt.

//Good morning! Today we woke up and felt healthy again, how amazing! My headache is almost gone and I feel so much better. Livia even got to go to preschool today, she have longed for that. Although Valter is at home, I don’t dare to take him to his preschool. They have so many younger kids there and I always feel that the kids there are sick so he gets to be home the rest of the week. That feels good. 

Förresten så fick ju Jens magsjukan också, stackaren. Han åkte upp till Åre i måndags för att jobba och köra ledgens-race som var igår. Dock vaknade han upp igår med magsjukan så han har fått ställa in allting. Lider så med honom. Båda trodde verkligen att han hade klarat sig. Fy. Den här var verkligen hemsk. Men nu lämnar vi den här sjukdomen va? Inget mer skrivande om den.

Planen för dagen är att bara mysa med Valter hemma. Vi har precis varit och handlat och ska snart göra lunch innan han ska sova och jag ska skura golven. Efter det kanske vi tar en liten promenad till parken och leker lite, han behöver aktiveras efter nästan en vecka hemma. Ha en underbar dag, PUSS <3

//By the way Jens also got the stomach flu, poor guy. He went up to Åre this Monday to work and race the ledgens-race that was yesterday. Although he woke up yesterday with the stomach flu so he had to cancel everything. I’m suffering so much with him. Both of us really thought that he had passed. Ugh. This one was really terrible. But now we leave this disease behind right? No more writing about it. 

The plan for today is just to hang out with Valter at home. We’ve just been to the store and are soon about to make lunch before he’s suppose to sleep and I’m going to mopp the floor. After that we might take a walk to the park for some playing, he needs to be activated after almost a week at home. Have a wonderful day, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här