Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | februari 13, 2019

MY FAVORITE SHEET MASK

Sheet mask – Lancôme

Jag måste tipsa er om världens bästa sheet mask. Jag brukar inte använda så mycket masker osv, har aldrig riktigt gillat det, men denna gör underverk för huden. Nu på vintern blir jag alltid så torr och när jag nu inte tagit hand om huden under tiden jag varit sjuk (inte smörjt in mig en enda gång tror jag) så är den extremt torr, speciellt runt ögonen. Då är verkligen denna perfekt. Det var faktiskt Janni som tipsade mig om den så jag var tvungen att prova, hon har typ samma problem med torrhet i ansiktet som jag, och den var magisk. Nu ska jag vara noga med att smörja in mig så att jag inte blir sådär torr igen, värsta som finns.

Nu har jag och barnen ätit middag och dom ska snart hoppa i badet. Jag börjar ångra mitt val av att ha Valle hemma nu, han är helt back on track igen, haha, men det är nog det bästa för honom så det får bli så. Han kanske får gå på fredag om han känns hundra okej i morgon, vi får se. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//I really need to tip you about the worlds greatest sheet mask. I usually don’t use these masks etc, I’ve never really liked them, but this one really makes wonders for your skin. Now in the winter I always gets so dry and especially now during the time I’ve been sick (I haven’t lubricated my skin once) so it’s extremely dry, especially around the eyes. Then this one is really perfect. Actually it was Janni who tipped me about this one so I had to try it, she has the same issues with dry skin as I have, and it was magical. Now I’m going to be good at lubricating my face so it doesn’t get that dry again, the worst thing ever. 

Now me and the kids just had dinner, and they are soon about to go in the tub. I’m staring to regret my choice of having Valter at home now, his totally back on track again, haha, but I think it’s the best for him. He might go to preschool on Friday if he feels a hundred procent tomorrow, we will have to wait and see. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här