Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | februari 12, 2019

ISOLATED AT HOME

Valters pyjamas – Lindex kids

Hej från sjukstugan. Jag misstänker att ni är rätt trötta på att höra om vår magsjuka hela tiden så det blir lite färre inlägg nu fram tills att vår isolering är avslutad. Det finns en regel som säger att man inte ska träffa andra människor på 48 timmar från sista symtomen och den håller jag. Jag vill inte sprida detta vidare. Jag önskar att ALLA tänker som jag gör, då skulle vi slippa dessa epidemier (i alla fall fler gånger om på tex förskolor). Jag funderar nästan på att ta det ännu längre och låta barnen vara hemma i morgon också för att vara extra säker. Vi får se.

Hur som helst så ser det ut ungefär såhär hemma. Valter är fortfarande trött och sover ca 2-3 timmar på dagen och sedan hela natten. Magsjukan tog hårt på honom stackaren. Jag har städat hela lägenheten idag. Tagit bort alla överdrag på soffan, tvättat, tvättat och tvättat. Så peppad på att få bort den här dumma sjukdomen nu. När jag får vistas ute igen ska jag köpa engångshandskar (att typ ta med om jag är ute på stan och måste röra en dörr osv) och ytdesinfektion att använda på typ barnens leksaker. Är så trött på sjukdomar nu. Märks det eller? haha. Vill helst använda munskydd men folk kommer tycka att jag är dum i huvudet då så jag hoppar nog det, hehe.

Nu vaknade Valle så ska ge honom något att äta och sen fortsätta mysa hemma bara. En dag till. Längtar så tills i morgon. Vill bara kunna gå ut till affären och handla. Dröm. PUSS <3

//Hi from our sick house. I suspect that you are quiet tired of hearing about our stomach flu all the time so I’ll give you a few less posts until our isolation is finished. There is a rule that says that you shouldn’t see other people in 48 hours from the last symptom and I’m sticking to that. I don’t want to give this to anyone else. I wish that EVERYONE thinks like I do, then we shouldn’t have to worry about these epidemics (at least not get it several times in a row on for example preschools). I even think about taking it even further and let the kids be home one day extra just to be extra safe. We’ll have to wait and see. 

Anyhow, this is how our days looks like at home. Valter is still tired and sleeps about 2-3 hours during the day and then the whole night. The stomach flu really took hard on him, poor baby. I’ve been cleaning the whole apartment today. I took away all the covers on the couch, washed and washed and washed. So excited to get rid of this stupid disease. When it’s okey for me to be outside again I’m going to buy disposable gloves (to wear if I’m in town and need to touch a door etc) and disinfection to use on the kids toys etc. I’m so tired of diseases right now. You might have noticed that? haha. I also want to use mouthguard but people will think I’m insane if I do so I think I’ll skip that, hehe. 

Now Valle woke up so I’m going to give him something to eat and then continue to hang around at home. One more day. I can’t wait until tomorrow. I just want to be able to go to the store to grocery shop. The dream. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “ISOLATED AT HOME”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dear Michaela,

  From one mum to another….I totally feel your pain right now. I have three kids and we had stomach flu 2 times last year (all caught at school) and it was truly horrible. Here are the absolute necessities.

  1) Disposable latex gloves
  2) Antibacterial wipes (large box) – also for us mum’s the antibacterial hand gel you can constantly use
  3) old towels (old fashioned square cotton nappy’s are the best) to put under buckets and have placed around the floor
  4) waterproof covers on everything. Bed mattress, doona, pillows – I have them on all year round so as that one night when a child wakes up and vomits everywhere…..you are ready!
  5) spare nappy’s for little ones as they often can’t make it to the toilet in time in the case of runny poos.

  I seriously think staying home for 48 hours after the last symptom is really good to stick to. I think in some cases it is more like 72 hours is better, especially if it has been a severe case. I get really mad when I see other parents at school not sticking to those rules as that is how these virus spread.

  Good luck with the recovery. It is always so hard on kids (and mum), but they bounce back. Try taking some probiotic powders to help your recovery and to rebuild immune system. Medical professionals will tell you it takes 6-8 weeks for the good bacteria to regrow in your gut after a bad stomach flu.

  Get some rest…
  xxx Bianca

  Svara
 • Thank you so much <3<3

  Svara
 • Gå gärna in och kolla på denna sidan, så mkt bra grejer för hem&hushåll utan skadliga kemikalier och passar alla i familjen. TIPS! https://joannaeliasson.norwex.se

  Svara