Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | februari 11, 2019

STOMACH FLU X 3

Sweater – Bik Bok

Hej! Herregud vilken helg vi har haft. Valter blev ju magsjuk i torsdags, Livia insjuknade i lördags eftermiddag och jag natten till söndag. FY FAN vad hemskt det har varit. Magsjuka är inte att leka med alltså. Jag är fortfarande inte helt tillbaka och har inte ätit någonting ännu så det är inte helt över men jag känner mig okej i alla fall.

Inte nog med magsjuka, Jens åkte iväg till Åre en vecka idag så jag är ensam med barnen. Att vara magsjuk och ta hand om två barn är fan inte kul alltså. Värsta som finns. Jag ska försöka vila så mycket jag kan nu och komma tillbaka när jag känner mig bättre, men då vet ni varför det kanske är tyst här inne en stund. Hoppas ni mår bra, PUSS <3

//Hi! What a weekend we’ve been having. Valter got the stomach flu this Thursday, Livia got sick on Saturday afternoon and I got sick the night to Sunday. DAMN what terrible it have been. The stomach flu is not fun. I’m still not totally back on track and I haven’t eating anything yet so it’s not totally over but I feel okey. 

Not only the stomach flu, today Jens left for Åre for one week so I’m alone with the kids. Having the stomach flu and take care of two kids is not fun. The worst thing ever. I’m going to try to rest as much as I can now and come back when I feel better, but then you know why it might be quiet in here for a while. I hope you all feel fine, XOXO <3


6 kommentarer6 kommentarer om “STOMACH FLU X 3”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig fina du <3

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • Åh fy fan vad jag lider med er, magsjuka av allt också.. Nu vet jag vad din veckas sämsta nästa podd avsnitt blir iaf, skämt åsido. Hoppas ni är på bena snart. MASSA krya på er kramar <3

  Svara
 • Tack fina <3 Hemskt är det. Det har gått flera dagar och känner mig fortfarande inte helt tillbaka, hemskt <3 Kram <3

  Svara
 • När minsta barnet varit sjuk så länge, varför åker ni inte bort till ett varmare land en vecka enbart för att kurera er? Till och med att bara åka till Spanien och ligga sjuk där tror jag är hälsosammare än att aldrig bli riktigt frisk här hemma i Sverige och i synnerhet på dagis där bakterier & virus ständigt frodas.

  Svara
 • Ja jag önskar att det var möjligt, hehe. Fast känns rätt elakt att ge ett helt plan vinterkräksjukan, tycker du inte? 🙂 Sen är han frisk till och från såklart men just februari här är dom flesta barnen sjuka. Sen just magsjukan finns även i tex Spanien också. När vi bodde där så var vi lika sjuka som här den här perioden, tyvärr, så man kommer inte ifrån. Men tack för tipset i alla fall. Kanske ska ta hela februari i Spanien nästa år 🙂
  Ha en fin dag <3<3

  Svara