Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | februari 8, 2019

WORST THURSDAY EVER

Article from Expressen

God morgon! Herregud vilken otursdag vi alla hade igår. För det första så hamnade Janni på ett flyg hem till Nice som blev bombhotat och fick vända. När hon väl hade vänt fick dom vänta på marken i flera timmar innan dom fick gå av. Förstår ni skräcken? Jag kunde inte fokusera på någonting annat än att jag ville att hon skulle av. Fy. Då kan jag ju bara tänka mig vad Janni tänkte och kände.

//Good morning! Oh my what a day filled with bad luck we had yesterday. First of all Janni was on the flight home to Nice that got bomb threatened and turned around. When they had turned around they got to stay on the ground for several hours before they we’re allowed to get off. Can you imagine the fear? I couldn’t focus on anything else that I just wanted her to get off. Ugh. Then I can only imagine what Janni felt and thought. 

Sjukt att jag kände att jag ville skriva att jag älskar henne, om någonting hände, haha. Det kanske gjorde henne ännu räddare men ville bara ha det sagt. Jag vet att hon vet det men ändå, haha. Man blir knäpp när sånt där händer. Så lycklig över att allt gick bra till slut. Vi kommer berätta om allt detta i podden nästa torsdag, stay tuned.

Mer otur då? Philip min lillebror bröt sin fot på TRE ställen på eftermiddagen. Min mamma fick en vattenläcka i hela källaren på hennes jobb (där lagret är) och på natten kräktes Valter ner hela sängen, hela golvet, hela mig och gardinerna. Fy. Hur mycket otur kan man ha på samma gång? Nu kan det ju dock bara bli bättre. Valter ligger däckad i soffan och jag ska lägga mig där med honom nu och försöka vila. Han kräktes varje timme hela natten så jag har inte sovit någonting. Hoppas ni får en trevlig helg, hehe. PUSS <3

//It’s so weird that I felt that I wanted to write her that I love her, if something was going to happen, haha. It might have made her even more scared but I just wanted to say it. I know she already knows it but still, haha. You really get so insane when things like that happens. I’m so happy that everything went well in the end. We’re going to tell you all about it in the podcast next Thursday, stay tuned. 

More bad lunch then? My little brother Philip broke his foot in THREE places in the afternoon. My mother got a water leak in her basement at her work (where she have her stock) and in the night Valter threw up in the whole bed, the whole floor, all over me and the curtains. Ugh. How much bad luck can you have at the same time? Although now it can only get better. Valter is sleeping in the couch and I’m soon about to lay down next to him and try to rest. He threw up every hour last night so I haven’t slept anything. I hope you’ll have a wonderful weekend, hehe. XOXO <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här