Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | februari 7, 2019

PEST ELLER KOLERA

Me & my partner in crime <3

God morgon torsdag och NYTT PODDAVSNITT! Vilka är peppade? Jag har lyssnat på avsnittet tre gånger och gillar det massor. Sjukt att jag tycker att det är kul att lyssna på mig själv, haha. Den här veckan pratar vi om Jannis resa, våra veckans bästa och sämsta, massor av antingen eller frågor och sedan delar vi lite minnen från när vi var små. Jag hoppas att ni kommer gilla det.

//Good morning Thursday and a NEW PODCAST EPISODE! Who’s excited? I’ve listened to the episode three times and like it a lot. It’s insane that I think it’s fun to listen to myself, haha. This week we’re talking about Jannis trips, our best and worst about the week, a lot of either or questions and then we share some memories from when we were younger. I hope you’ll like it. 

Ni hittar podden som vanligt i Podcaster, Acast appen, Libsyn eller på Spotify. Dela gärna vad ni tycker efter att ni lyssnat, vi älskar att få feedback (även om det är saker vi kan förbättra osv). Återigen så kan ni gärna komma med tips på ämnen, om ni vill dela med er av någon story som vi kanske kan läsa upp osv. Då kan ni mejla [email protected] Ha en underbar dag, PUSS <3

//You’ll find the pod as usual in Podcaster, the Acast app, Libsyn or at Spotify. You are more than welcome to share what you think about it, we love feedback (even if you have things that we can change etc). Also, you are more than welcome to give us some suggestions on subjects to talk about, if you want to share a story you want us to read etc. Then you can email us at [email protected] Have a wonderful day, XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “PEST ELLER KOLERA”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • herregud, jag skrattade SÅ mycket när jag lyssnade på avsnittet. Tänkte först lyssna om en stund när jag ska träna, men lyssnade i bilen på väg hem istället. Det är jag glad över!!!

  När eran pappa skrämde er med hans utklädnad, skrattade rakt ut när ni berättade om Jannis reaktion!!!

  Svara
 • Hahha så kul 🙂

  Svara
 • Skrattade så mycket!!! Håller med om ovanstående kommentar om er fars påhitt och att Janni svimmade i köttfärssåsen eller vad det var, taskigt kanske men som jag skrattade, såg hela scenariot framför mig, hahaha … 😀
  Likaså frågorna om fingrar, ben, 30 cm, 3 meter osv, galet roliga frågor, det gjorde min start på dagen. 😀

  Svara
 • Åh tack fina <3<3

  Svara
 • hey, I would really love to listen to your podcast but unfortunately I don’t understand Swedish so maybe you can try to do at least one episode in english? I hope I could listen soon to it <3

  Svara
 • I know, so sorry for that. We will try to make something for you guys instead <3<3

  Svara
 • Har precis hittat er podd – ÄLSKAR DEN! Jag fullkomligt älskar ditt skratt, det är helt fantastiskt och smittar verkligen av sig. <3

  Vill även tacka för att du belyser PDMS, sådant viktigt ämne som alldeles för få tyvärr pratar om.

  Tack för en jättebra podd! Kramar

  Svara
 • Åh tack fina <3<3 Kramar!

  Svara