Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | februari 6, 2019

WEDNESDAY LUNCH & BROWS

Idag åkte jag in till stan och mötte upp Yohanna och Edita för en lunch på Tures. Jag och Yohanna lyxar alltid till det med lite cava och idag var inget undantag, hehe. Lill-lördag och allt ju, hehe.

//Today I went in to town and met up with Yohanna and Edita for a lunch at Tures. Me and Yohanna always drink some cava when we see each other and today was no exception, hehe. Little-saturday and all, hehe. 

En glad tjej i världens varmaste tröja, hehe. Älskar den.

//One happy girl in the worlds warmest sweater, hehe. Love it. 

Jag tog köttbullar, som vanligt. Min favoriträtt på Tures.

//I had the meatballs, as usual. My favorite dish from Tures. 

Sedan mötte jag upp Janni och gick till Rapide på NK för att fixa brynen. Alltså detta stället är magiskt, älskar det. Känner mig aldrig så nöjd som efter att jag varit där. Även om trådningen gör galet ont på mig. Janni tycker typ inte att det känns men alla har ju olika smärttrösklar, hehe.

//Then I met up with Janni and went to Rapide at NK to fix my brows. This place is magical, love it. I always feel so happy when I’ve been there. Even if the threading hurts like crazy on me. Janni don’t think it hurts at all but everyone feels pain differently, hehe. 

Resultatet. ÄLSKAR det. Tack Jenny för allt och tack Tilda som startat det här konceptet. Dom hade även massor av bryn-produkter som jag inte riktigt hann kolla på så ska åka dit snart igen och köpa på mig ALLT. Brynen är typ det viktigaste i hela ansiktet för mig.

Nu ska vi snart iväg på middag för att fira min lillebrors födelsedag! Ha en underbar kväll, hörs i morgon. PUSS <3

//The result. LOVE it. Thanks Jenny for everything and thank you Tilda for starting this concept. They also had a lot of eyebrow-products that I really didn’t have the time to look at so I’m going back there soon to buy EVERYTHING. My brows is the most important thing in my face for me. 

Now we’re soon off to dinner to celebrate my brothers birthday! Have a wonderful night, talk tomorrow. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “WEDNESDAY LUNCH & BROWS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här