Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:02 | februari 6, 2019

EPISODE 6 COMING UP

Recording tomorrows episode with my partner in crime <3

God morgon! Det var så kul att äntligen få spela in podden tillsammans med Janni igår igen. Som ni vet så hade vi ju ett uppehåll på typ två veckor (eller vi spelade in ett extra sist) när hon var i Indonesien men nu är vi back on track. Jag älskar verkligen våran podd, det känns nästan som vår lilla bebis nu. Det är också så kul att ni verkar gilla den <3 I morgondagens avsnitt så pratar vi lite om Jannis resa, några antingen eller och berättar några stories från när vi var små. Jag påminner er i morgon när den släpps!

Nu ska jag ta en dusch och sen in till stan för lunch. Livia var pigg i morse och ville gå till förskolan så jag lät henne göra det. Ha en fin dag, PUSS <3

//Good morning! It was so much fun to finally record an episode for the podcast together with Janni yesterday again. As you all might know we had a break for two weeks (or we recorded one extra episode last time) when she was in Indonesia but now we’re back on track. I really love our podcast, it almost feels like our little baby now. It’s also fun that you all seem to like it <3 In tomorrows episode we’re talking a bit about Jannis trip, a few either or and tell you a few stories from when we we’re younger. I’ll remind you tomorrow when it’s released! 

Now I’m going to take a shower and then go in to town for some lunch. Livia was healthy this morning and wanted to go to preschool so I let her do that. Have a nice day, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “EPISODE 6 COMING UP”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag har inte varit inne här på ett tag:) Har du hoppat av utbildningen eller är den klar?:) Jobbar i vården men trivs inte alls så jag är så imponerad av dig som vågade satsa på något annat:) Kram

  Svara
 • Hej! Den är klar och jag är färdig. Har dock haft så mycket jobb ett tag nu med mina sociala kanaler (och lite omkring) så har inte hunnit tänka på vad nästa steg är ännu, hehe. Testa det!! Det är superkul 🙂 Kram <3

  Svara
 • Längtar efter avsnittet! 🙂
  På bilden använder du Acos cc cream eller lancome foundation? Så vacker!

  Svara
 • Tack fina <3
  Där använder jag Lancome foundation 🙂
  Kram <3

  Svara