Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | februari 5, 2019

A LONG DAY AND THE WRONG SHOES

Jacket – Chaleur // Sweater – NA-KD // Pants – Cheap Monday // Shoes – Shepherd 

Gud vilken hetsig dag jag har haft idag. Direkt efter lämning åkte jag med Jens och Peter till hans kontor, skrev ut massor av papper, mötte upp Janni, promenerade till Cube kontoret, spelade in podd, hade två olika möten, en snabb lunch samtidigt och sen en långpromenad hem eftersom att inga bussar gick. Jag kom hem lagom till hämtning och sedan har allt gått i ett. Idag har det dessutom varit världens äckligaste väder, bara slask. Jag valde helt fel skor att promenera runt i idag, var helt genomblöt om fötterna när jag kom hem. Det var dock varmt och skönt i början, hehe. Jag älskar ju i vanliga fall att gå i klackar men det är ju omöjligt i det här vädret så det fick bli så idag, hehe.

Nu har barnen äntligen somnat och jag ska göra lite te, har fortfarande ont i halsen. Livia mådde lite dåligt nu på kvällen också så tippar på att hon kommer behöva vara hemma från förskolan i morgon. Är det inte den ena så är det den andra, haha. Alla verkar dock vara sjuka nu så det är inte så konstigt. Jag har dock ett möte i morgon som jag måste på så då får Jens vara hemma med henne, men vi får se hur hon mår i morgon. Nu te, ha en fin kväll. PUSS <3

//God what a hectic day I’ve been having today. Right after I left the kids I went in to Peters office with Jens and Peter to print some papers, meet up with Janni, walked to Cubes office, recorded a podcast, had two different meetings, a quick lunch at the same time and then a long walk home since the buss didn’t arrive. I came home just in time to pick up the kids and then time just flew by. Also, today the weather have been really disgusting, only slush. I picked the wrong shoes to walk in today, I was soaking wet when I got home. Although it was warm and comfy in the beginning, hehe. Normally I love to walk around in heels but thats impossible in this weather, hehe. 

Now the kids have just fallen asleep and I’m going to make myself some tea, my throat still hurts. Livia felt a bit sick now during the evening too so I guess that she needs to be home from preschool tomorrow. Isn’t it one of them it’s the other, haha. Although everyone seems to be sick now so it’s not that weird. Although I have a meeting in the morning that I can’t miss so then Jens have to stay home with her, but we will have to wait and see how she feels in the morning. Now tea, have a nice night. XOXO <3


3 kommentarer3 kommentarer om “A LONG DAY AND THE WRONG SHOES”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här