Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | februari 2, 2019

CUSTOM MADE BY LANCÔME

Igår mötte jag upp mamma på NK för en spännande grej tillsammans med Lancôme. Vi ska ha ett samarbete senare i vår så vi fick komma dit och testa deras costume made foundation maskin inför det. Den här maskinen är magisk. Det finns bara en i hela Sverige och det är just på NK (sedan finns det i Paris, Berlin och några andra städer i världen).

Maskinen fungerar så att den skräddarsyr den perfekta foundationen för dig och din hudfärg. Jag ska beskriva lite mer hur det funkar.

//Yesterday I met up with my mom at NK for an exciting thing together with Lancôme. We’re going to have a collaboration together this spring so we got to come over there to try their custom made foundation machine before that. This machine is really magical. They only have one in Sweden and that one is at NK (then they have it in Paris, Berlin and a few other cities all over the world). 

The machine takes out the perfect costume made foundation for you and your skin color. I’m going to describe some more how it works. 

När man kommer dit blir man avtvättad och rengjord så här är alltså min hud helt utan smink (ögon makeupen fick vara kvar, hehe).

//When you get there your face gets washed and cleaned so here is my skin with no make up (although the make up on the eyes got to stay, hehe). 

Sedan mäter man hudtonen på tre olika punkter i ansiktet som sedan analyseras i en dator som sedan tar fram den perfekta nyasen för din hud. Hur coolt?

//Then you measure the skin tone on three different places in the face that then get analyzed in a computer and then takes out the best shade for your skin. How cool? 

Sedan blandar maskinen din personliga färg. Jag var så imponerad över denna maskin. Tänk vad tekniken går framåt.

//Then the machine mixes your perfect color. I was so impressed over this machine. Imagine what technology moves forward. 

Sen var det dags att testa och wow, den syntes inte ens på huden. En perfekt foundation syns ju inte, lämnar inga kanter mot halsen och gör bara huden mer slät. Min färg blev verkligen perfekt.

//Then it was time to try it and wow, it didn’t even show on the skin. The perfect foundation doesn’t show, leaves no lines to the neck and just makes the skin more smooth. My color really turned out perfect. 

Min egna färg. Jag döpte min till Michaela, hehe.

//My own color. I named mine to Michaela, hehe. 

Man kanske inte ser så bra men ser ni hur slät huden ser ut? ÄLSKAR den.

//You might not see so well but can you see how smooth my skin looks? I LOVE it. 

En liten closeup. Det bästa med detta är också att din foundation får en egen kod som du bara kan visa när flaskan är slut och du behöver mer och på så sätt slipper göra om hela processen igen. Fantastiskt bra. Jag har alltid tyckt att det är så svårt att hitta en bra foundation och har därför alltid bara använt CC cream då jag inte tycker att något annat passar mig. Nu kommer jag dock bli fast i denna, haha.

Som sagt finns denna maskin endast på NK i Stockholm, och man behöver boka tid för att få göra detta. Jag tror att det finns en väntelista nu som man kan skriva upp sig på. Det kostar heller inte speciellt mycket (runt 900 kr) för hela analysen och en flaska på 38 ml med foundation. Perfekt att ge bort i present eller gå och unna sig tillsammans med sin mamma, som jag gjorde. Litet lördags tips till er <3

//A close up. The best thing about this is also that your foundation get an unique code that you can show when your bottle is empty and you need more and then you don’t have to redo the whole process again. So good. I’ve always thought that it’s so difficult to find a good foundation in the right color so I have therefor always only used CC cream since I don’t think anything else fits me. Although now I’m going to get totally addicted to this one, haha. 

As I said this machine only exist at NK in Stockholm, and you need to book an appointment to do this. I think they have a waiting list right now that you can sign up on. It doesn’t cost that much either (around 900 SEK) for the whole analysis and a bottle of 38 ml foundation. Thats so perfect to give away as a gift or go and do together with your mother, like I did. A Saturday tip for you <3


10 kommentarer10 kommentarer om “CUSTOM MADE BY LANCÔME”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå bra skrivet! Det var verkligen superbra ❣️

  Svara
 • Verkligen <3<3

  Svara
 • Magiskt!!!

  Svara
 • Verkligen <3

  Svara
 • Så fint på dig! 🙂
  Vart kommer din jacka ifrån?

  Svara
 • Kavajen är från Zara 🙂 Hittade den på rea hehe 🙂

  Svara
 • Åå va bra! ? vet du hur man bokar tid? ?✨

  Svara
 • Man kan nog göra det där hos dom 🙂 Så värt det <3

  Svara
 • Kostar inte speciellt mycket med 38 ml för 900 kr?
  Okej.

  Svara
 • Man får en hel hudanalys innan och en personligt framtagen foundation så jag tycker inte att det var så mycket 🙂 Många blandar två olika frö att få en ”okej” nyans och det blir ju dyrare i längden 🙂 Men alla tycker olika..

  Svara