Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:27 | januari 18, 2019

FRIDAY PLANS

Sweater – HERE

God morgon! Idag är det fredag, älskar fredagar. Planen för dagen är att köra barnen till förskolan (håll tummarna för att lämningen av Livia går bra, ibland kommer bakslag) och sedan ska jag få mina fransar fixade av bästa Tina (HÄR) och sen ska jag och Jens spela in podcast med Janni och Jon. Det ska bli SÅ kul, riktigt peppad på det. Den kommer inte förrän om två veckor men ändå. Jag påminner er.

Ha en underbar fredag och helg, PUSS och KRAM <3

//Good morning! Today it’s Friday, I love Fridays. The plan for today is to drive the kids to preschool (keep your fingers crossed for it to go well with dropping of Livia, sometimes that backfires) and then I’m going to get my lashes fixed by the best Tina (HERE) and then me and Jens are going to record a podcast with Janni and Jon. It’s going to be SO much fun, so excited for that. It will not be released until two weeks but still. I’ll remind you. 

Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “FRIDAY PLANS”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • How do you record without being in the same place?

  Svara
 • We have two microphones and then talk to each other on the phone 🙂

  Svara
 • Lyssnade precis på er podcast! Måste säga att du har världens finaste röst och verkar vara mogen och klok!

  Svara
 • Åh tack fina <3

  Svara