Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | januari 17, 2019

A BATH BEFORE BEDTIME

My babies <3

Det har gått så bra för Livia idag på förskolan, en sån lättnad. Jag lämnade henne runt 10.30 och hämtade 14.30 och det hade gått super. I morgon kör vi en heldag (i alla fall till 15.00) och jag är helt säker på att det kommer gå bra det med. Efter att jag hämtat dom gick vi hem, åt middag och nu har dom nyss badat. Hur söta är dom inte? Det känns som att dom leker bättre nu när dom inte träffas på dagarna. Lite mindre bråk och mer mys och lek. Så gulligt att se. Det är helt otroligt vad jag älskar dessa två alltså.

Nu ska jag lägga barnen och sedan kolla en film med Jens som är hemma igen. Jag är så sugen på choklad så ska försöka få Jens att gå ner och köpa det till mig när jag lägger dom, haha. Tycker inte ni också att det är roligare att se en film om man äter någonting gott till? Jag tycker det är det som gör hela filmen, hehe. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Everything went so well for Livia today at preschool, such a relief. I left her there around 10.am and picked her up at 02.30 pm and all was good. Tomorrow she’s going to be there a whole day (or at least until 03.00 pm) and I’m sure that it’s going to turn out great. After picking them up we went home, had dinner and now they have just taken a bath. How cute are they? It feels like they play better together now when they don’t see each other during the days. A bit less fighting and more cuddling and playing. So cute. It’s insane how much I love these two. 

Now I’m going to put the kids to bed and then watch a movie with Jens who is back home again. I’m so craving for chocolate so I’m going to try to make Jens go down and buy some for me while I put them to sleep, haha. Don’t you also think that it’s way more fun to watch a movie when you have something tasty to eat at the same time? I think that’s the thing that makes the movie, hehe. Have a nice night, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “A BATH BEFORE BEDTIME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vad lika Valter är dig på de här bilderna Michaela! Inte lagt märke till de tidigare, men syns så tydligt på dessa bilder! Så söta de är 😍

  Svara
 • Åh tack <3 Hehe 🙂 Älskar när någon säger att barnen är lik mig, alla säger alltid Jens annars hehe 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Är väl därför man kollar på film, för att kunna/få äta nåt gott?? 😂😂🙈

  Svara
 • Hahah exakt 🙂

  Svara