Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:53 | januari 12, 2019

DAY 6

God morgon! Sjukstugan fortsätter här hemma. Är ni trött på att höra om det nu? Hur som helst så sov Valter exakt hela dagen igår, utan överdrift. På kvällen ringde jag till jour-läkarmottagningen och fick komma dit på en koll. Dom hittade ingenting men sa till oss att ge honom mycket vätska (vilket jag gör hela tiden) och komma tillbaka om det inte blev bättre.

//Good morning! The sicknesses continues here. Are you sick of hearing about that now? Anyhow, Valter slept exactly the whole day yesterday, with out any exaggerating. In the evening I called the doctor and went there for a check up. They didn’t find anything but told us to give him a lot of fluids (which I already do) and come back if it gets worse. 

Min lilla bebis. Hur mysigt det än att ha honom på sig såhär hela dagarna så blir man så orolig när han inte är sig själv. Han har haft 39-40 graders feber i sex dagar nu. Jag googlade lite på influensan och den kan ju tyvärr ta så lång tid och eftersom att proverna var bra så kan vi bara avvakta.

//My little baby. Even though it’s really cozy to have him like this all day long you get so worried when his not himself. He has had 39-40 degrees fever for six days now. I googled the flu and unfortunately it could take that long and since the tests all were good we can just wait and see. 

Han har sovit mycket hittills idag också men känns lite bättre än igår. Han har lekt lite, ätit en halv macka och känns mer med. Jag hoppas att det vänder nu. Vi har planerat en lunch ute i Stora Skuggan men vet inte riktigt om vi kan gå dit med honom. Han skulle nog må bra av lite luft och att bara få ligga i vagnen så det kanske blir så ändå. Livia mår mycket bättre idag så hon vill i alla fall gå ut.

Ha en underbar lördag. Jag hoppas så att nästa vecka är fri från sjukdomar. Då ska Livia börja på sin nya förskola (Valter står i kö till samma) och jag ska vara med och skola in henne. Spännande. Äntligen får hon börja på en förskola med andra barn i hennes ålder. PUSS <3

//He have been sleeping a lot so far today but he feels a bit better than yesterday. He have been playing for a while, eaten half of a sandwich and feels more alert. I hope it will turn around now. We have been planning to go out to Stora Skuggan for a lunch but I don’t know if we can go with him. I think he would feel good to breathe some fresh air and just to be in the stroller so we might go anyway. Livia is much better today so she wants to go outside. 

Have a wonderful Saturday. I hope that next week will be free from sickness. Then Livia are starting a new preschool (Valter waits to get in there too) and I’m going to be there with her for the induction. Exciting. Finally she will get to start at a preschool with kids her own age. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “DAY 6”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, stort krya på Valle💙
  Min dotter som blir 2 nu på lördag hade exakt samma i december. 6 dagar på 40,1 med alvedon var den nere på 39,8 som lägst. Dag 8 var hon äntligen nere på 38,5.
  Njut av närheten ändå❤️ Om en vecka kommer du andas in genom näsan, sluta ögonen, bita ihop hårt med tänderna och räkna tyst till 10 och bara sakna det där goset.
  Tack för att ni gör mig sällskap också (er podd) på torsdagarna på väg hem från jobbet! Stort GILLA på det💘 Kram Sophie B!

  Svara
 • Usch vad tufft det är. Äntligen är han frisk nu <3<3 Kramar <3<3

  Svara