Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:03 | januari 11, 2019

SWEATER ON LEATHER

Sweater – HERE // Pants – HERE // Shoes – Kendall + Kylie

God morgon! Idag ska jag ta mig ut på stan, träffa Janni för första gången sedan hon kom hit, spela in podd och ha ett möte innan jag ska hem till sjukstugan igen. Valter har lite feber idag, IGEN, så vi får se om jag måste åka till doktorn med honom senare. Det är aldrig bra när febern varit borta och sedan kommer tillbaka, då kan det vara något som behöver antibiotika. Hur som helst så klickade jag hem dessa plagg förra veckan. Det bästa jag vet att ha på mig är skinnbyxor och en oversize tröja, det funkar liksom alltid. Jag tycker dock det är svårt att hitta skinnbyxor som är både snygga och sköna men dessa satt perfekt och kostade bara 299 kr. Sånt kap. Tips.

Nu ska jag dricka en till kopp kaffe, fixa mig och sen åka. Det ska bli så skönt att komma ut lite idag och få andas lite. Jag har haft två barn på mig konstant i snart en vecka. Det är mysigt det också såklart men ibland behöver man bara få andas och ladda lite energi. Ha en underbar fredag och helg, PUSS <3

//Good morning! Today I’m going out to town, meet Janni for the first time since she got here, record the podcast and then have one meeting before I’m going back to this sick house. Valter has a fever today, AGAIN, so we will have to wait and see if I need to take him to the doctor later. It’s never good when the fever been away and then comes back again, then it could be something that needs antibiotics. Anyhow, I ordered these clothes last week. The best thing to wear in my opinion is leather pants and an oversized sweater, it always works. Although I think it’s really hard to find leather pants that’s both nice and comfy but these ones really fitted me perfectly and only costed 299 SEK. Such a catch. Tips. 

Now I’m going to drink a cup of coffee, get ready and then go. It’s going to be so nice to get out of the house today to just breathe. I’ve had two kids on me constantly now for a week. Thats cozy too of course but sometimes you just need to breathe and charge your batteries. Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3


9 kommentarer9 kommentarer om “SWEATER ON LEATHER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ snygg outfit! Tröjan ser tokmysig ut!

  Svara
 • Tack fina du <3

  Svara
 • Väldigt snyggt<3

  Svara
 • Tack <3

  Svara
 • Hej! Hur gjorde du för att komma i form efter graviditeten igen? Speciell mat, träning? Du ser verkligen strålande ut <3

  Svara
 • Tack fina <3 Jag tränade en del och åt mer hälsosamt (försökte begränsa sockerintag osv). Allt rinner ju av eftersom, man får ha lite tålamod. Det var verkligen 9 månader upp och 9 månader ner, så man får inte ha någon stress <3<3 Kram <3

  Svara
 • Hej!

  Vilken storlek har du på byxorna? 🙂 Supertacksam för svar!

  Svara
 • Hej! Jag har storlek 36 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Dein schwarzes Kleid ist so modisch, so schön. Ich mag das.

  Svara