Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | januari 10, 2019

FINALLY BACK ON TRACK

Livia jacket – Zara // Livia shoes – Inuikii // Livia hat – Seger

Idag mådde alla ÄNTLIGEN bra nog för att gå ut en sväng. Vi har ju varit inne sedan i söndags på grund av den här mega influensan så det var skönt med lite luft. Vi tog bara en kort promenad till affären då båda barnen fortfarande mår lite dåligt men det var så skönt. Barnen verkade glada också och ville till och med gå till parken och leka men vi sa nej. Båda är så hostiga så dom bör vila och ta det lugnt tills dom är helt friska igen.

Nu sover båda, Jens är hos Peter och jag ska sammanställa lite av era frågor tills i morgon då vi spelar in en ny podd. Jag älskar verkligen att göra podd, det är så kul! Jag är så glad för att ni också verkar gilla den. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Today everyone FINALLY felt well enough to go outside for a while. We have been indoors since this Sunday because of this mega flu so it was nice with some air. We only took a short walk to the grocery store since both of the kids still isn’t a hundred procent healthy but it was nice. The kids also seemed so happy and even wanted to go to the park and play but we said no. Both of  them have a cough so they should rest and just take it easy until they are totally healthy again. 

Now both of them are sleeping, Jens are at Peters place and I’m going put together some of your questions until tomorrow when we’re recording a new episode of the podcast. I really love making this podcast, it’s so much fun! I’m also really happy that you seems to like it too. Have a wonderful night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här