Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | januari 10, 2019

EPISODE TWO IS OUT

Episode 2 – HERE

Ni kan också hitta det på Podcaster, Acast och Spotify 

God morgon! Idag släpps vårt andra avsnitt av podden. Kul va? Jag är verkligen så glad för all fin respons vi fick på första avsnittet och hoppas på att ni gillar detta lika mycket. Jag och Janni ska faktiskt spela in det tredje avsnittet redan i morgon då hon kommer att vara ute och resa ett tag så jag tänkte ber om er hjälp. Jag personligen gillar poddar där man involverar frågor från lyssnarna, gillar ni också det? I så fall så ställ alla frågor ni har så kan vi ta upp några av dom i podden. Sen gärna tips på ämnen ni vill höra.

Nu ska jag fortsätta ta hand om mina sjuka barn. Det blir lite sämre uppdatering här inne tyvärr när dom är sjuka. Båda vill ligga i min famn hela tiden och jag vill låta dom göra det, såklart. Jag hoppas att alla är friska snart så att det blir lite bättre uppdatering här inne. PUSS <3

//Good morning! Today we’re releasing our second episode of the podcast. Fun huh? I’m really so happy for the all the positive respons we got on our first episode and I really hope that you will like this one just as much. Me and Janni are actually recording the third episode tomorrow since she’s going to be out traveling for a while so I want to ask for your help. I personally like podcasts where you involve some questions from the listeners, do you also like that? In that case, ask all your questions here and then we can answer a few of them in the podcast. Then also some tips on subjects you want to hear. 

Now I need to continue to take care of my sick kids. The update in here is a bit less when they are sick. Both of them wants to be in my arms all the time and I will let them, of course. I hope that everyone is back on track soon and then the update will get better. XOXO <3


8 kommentarer8 kommentarer om “EPISODE TWO IS OUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med nytt avsnitt, ska lyssna på det när jag åker hem från jobbet sedan 🙂

  Hmm, nån fråga….
  vad är det sjukaste ni har varit med om? (Alltså när ni har tänkt: ”vad hände här?/ ”det här är bara SÅ märkligt att jag inte kan berätta för ingen kommer tro mig”)
  Vad tänkte ni om framtiden när ni var 16-17 år, vad ville ni bli? Ha familj? Gifta er? Vart ville ni bo?

  Svara
 • Tack fina! <3 Lyssna på nästa avsnitt så får du höra 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Vad gör ni/ hur ser era liv ut om 10år om ni får önska? 🙂 <3

  Svara
 • Tack fina <3

  Svara
 • Älska din ärlighet om barn i podden. Stor igenkänning! Har samma åldersspann mellan mina som du har, skrattade högt åt ”tar vara på stunder, tex när de sover” 😂😂

  Tips på ämne är bröllop, ni körde ju helt olika bröllop. Ni hade litet bröllop medan Janni och Jon hade stort bröllop. Hur har släkt och vänner reagerat på ert bröllop, hade själv ett för närmsta släkten och hört i underton att vänner känner sig svikna.. även när de har gratulerat.

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara
 • Tack för din ärlighet om bebis- och barnlivet, behövde få höra det idag att det inte bara är jag och min bebis som inte lever på fluffiga moln 24/7 😅😅 Tror det är rätt viktigt att prata om då det mesta av mammalivet som visas upp på bloggar och instragram är perfekt och underbart mest hela tiden.

  Svara
 • Tack fina. Precis min tanke <3 Önskar att fler kunde vara mer ärliga <3<3 Kram <3

  Svara