Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:03 | januari 8, 2019

MY DAYS AT THE MOMENT

Här sitter jag i soffan, som jag gjort i över ett dygn nu. Båda barnen är mega sjuka och Jens också. Helt otroligt att jag klarat mig hittills. Dock känner jag mig lite trött så man vet aldrig hur länge jag lyckas stå emot.

//Here I’m sitting in the coach, like I have been doing for more than 24 hours now. Both of the kids are really sick and Jens too. It’s incredible that I have managed not to get sick so far. Although I feel a bit tired so you never know how long I will stay healthy. 

Den här killen är i alla fall helt sänkt. 40,2 graders feber och sover hela tiden. Lider så mycket med honom <3

//This little guy is totally out. He has 40,2 degrees in fever and sleeps all the time. I suffer so much with him <3

Jens sover också hela tiden, stackarn. Han har dock varit lite mer vaken idag så det är ju ett plus. När män blir sjuka blir dom verkligen SJUKA. Det är inget skämt. Tur att det är kvinnorna som föder barn och inte männen. Just saying.

//Jens is also sleeping all the time, poor guy. Although he has been a bit more awake today so thats a plus. When men gets sick they really gets SICK. It’s not a joke. It’s lucky that it is the women who gives birth and not the men. Just saying. 

Valle har sovit såhär hela dagen. Han är vaken några minuter mellan varven och då ger jag honom dricka och försöker få i honom mat, vilket är omöjligt. Så länge han dricker och kissar är det dock okej. Livia mår bättre än Valter och leker korta stunder ibland. Hon vill dock heller inte äta men glass funkar för henne.

//Valle have been sleeping the whole day. He’s awake for a few minutes here and there and then I give him some fluids and tries to make him eat food, which is impossible. As long as he drinks and pees it’s okey. Livia feels better than Valter and playes now and then. Although she doesn’t want to eat anything either, but ice cream works for her. 

Såhär trött är jag på den här sjukdomen nu. Jag misstänker influensa då alla tre har ont i lederna, har väldigt hög feber, ont i ögonen och bara vill sova. En positiv sak med det är att vi efter detta kan bocka av den på listan för året. Visst får man det bara en gång per år va? Sen är man immun mot just den influensan?

Nu ska jag försöka få i dom mer vätska. Mitt liv just nu går ut på det. Ge mediciner, vätska, byta kläder, ta tempen och kolla på Greta Gris på tv. Även om det är tufft att se dom så sjuka så är det ganska mysigt med närheten jag får ändå. PUSS <3

//This is how tired I am about this disease now. I suspect the flu since all three of them have pain in their joints, have a very high fever, pain in their eyes and just wants to sleep. One positive thing about this though is that after this we can cross the flu off the list for this year. You can only get the flu once a year right? Then you are immune to it?

Now I’m going to try to make them drink some more fluids. Thats what my life is about right now. Give medicine, fluids, change clothes, take the temperature and watch Peppa pig on the tv. Even if it’s tough to see them so sick it’s still pretty cozy with all the closeness I get. XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “MY DAYS AT THE MOMENT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Man tycker ju på något sätt mer synd om Valter, än Jens… hhehe 🙂
  Hoppas alla tre kryar på sig iallafall! <3

  Är väl så med influensan? Jag har vaccinerat mig, och eftersom den innehåller liiiite av just den sortens influensa för att kroppen ska kunna stå emot typ?

  Svara
 • Hahah samma här 🙂
  Ja jag tror det. Jag har inte vaccinerat mig men inte blivit sjuk ännu så hoppas att jag håller mig frisk 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Stackars dem, men de blir nog friska igen … med dig som sjuksköterska 😉
  Nä, hoppas du slipper det där och klarar dig utan en enda nysning. 🙂

  Svara
 • Tack fina! Sjukt nog klarade jag mig, yey <3<3
  Kram <3

  Svara