Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | januari 7, 2019

STAY AT HOME ACTIVITY

I mellandagarna när vi var lediga så försökte jag hitta på lite roliga saker att göra med barnen hemma. Vi var ofta ute i parken också såklart men det var väldigt kallt så vi kunde inte vara ute så länge. Livia fick detta kit av pappa i julklapp och hon älskade det. Hon fick först göra sitt eget handavtryck och sedan skulle man låta det torka innan hon fick måla det. Hur kul som helst ju.

//In the between days when we were free I tried to find some fun things to do with the kids at home. We were often out in the park too of course but it was so cold so we couldn’t be out for that long. Livia got this kit from my dad as a Christmas gift and she loved it. First she got to take her own handprint and then you just let it dry for a while before you can paint it. So funny. 

Här är resultatet. Det följde också med en ram som man satte dit efter. Så smidigt. En perfekt present att ge bort ju. Jag försökte få Valle att göra avtryck också men han tyckte att det var läskigt så det blev inget, haha.

//Here is the result. It also contained a frame that you put on afterwords. So easy. A perfect gift to give away. I tried to make Valle do one too but he thought it was scary so it didn’t happen, haha. 

Det blev lite kladdigt men färgen gick lätt att ta bort med bara vatten så det var inga problem. Det kom på bordet också men det gick också bort med vatten. Älskar sån färg.

Idag har det inte varit så mycket aktivitet här. Alla är mega sjuka så vi har bara hängt i soffan. Tycker så synd om dom alla tre. Hoppas på att dom känner sig lite bättre i morgon. PUSS <3

//It got a bit messy but the color was easy to take away with only water so it was no problem. It got on the table too but that also went away with just water. I love that kind of color. 

Today we haven’t been doing that much activity. Everyone’s really sick so we have just been hanging out in the couch. I feel so sorry for all three of them. I hope they feel a bit better tomorrow. XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “STAY AT HOME ACTIVITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här