Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:23 | januari 7, 2019

EVERYONE’S SICK

God morgon! Alla vaknade upp sjuka här idag, förutom jag. Eller jag har ju urinvägsinfektion och äter antibiotika men annars mår jag bra. Båda barnen har feber, hosta och mår dåligt och Jens har en klassisk man-flu. Han kommer inte upp ur soffan och har sovit i 24 timmar, non-stop. Helt sjukt.

//Good morning! Everyone woke up sick here today, except me. Or I have an urin-infection and eat antibiotics but otherwise I feel fine. Both of the kids have a fever, cough and feel bad and Jens have the classic man-flu. He can’t get out of the couch and have been sleeping for 24 hours, non-stop. Insane. 

Jag var tvungen att gå och handla lite mediciner i morse, vi hade inga hemma, så nu hoppas jag att Jens återvänder till livet. Jag gjorde en super smoothie i morse, köpte massor av ingefära och nu frukt så vi ska försöka göra allt vi kan för att boosta lite här hemma. Det var länge sedan vi var sjuka nu, minns knappt när det var sist. Tacksam för det.

//I had to go to the grocery store to get some medicins this morning, we didn’t have anything at home, so now I hope Jens will come back to life. I did a super smoothie this morning, bought a lot of ginger and now some fruit so we’re going to do all we can to boost our selves here. It was really long ago that we were sick, I can’t even remember the last time. Thankful for that. 

Som sagt så är jag pigg i alla fall. Försöker sitta och jobba lite men det är inte helt lätt med två barn på mig. Försöker också få i mig mycket vätska mot urinvägsinfektionen. Hur mycket älskar man inte den här vattenflaskan? Den är från Stylelevel. Min favorit.

Nu ska jag göra lunch till barnen och sedan försöka få dom att sova. Ha en fin dag, PUSS <3

//As I said I’m healthy. I’m trying to get some work done but it’s not that easy with two kids on me. I also try to drink a lot of fluids since I have the urin-infection. How much do you love this water-bottle? It’s from Stylelevel. My favorite. 

Now I’m going to make the kids some lunch and then try to make them sleep. Have a nice day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “EVERYONE’S SICK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Lyssnade på podden i helgen, så bra! 🙂 jag lyssnar typ aldrig på poddar men er kommer jag fortsätta att följa. Din röst var så behaglig att lyssna på haha och så kul att få höra hur du låter 🙂

    Svara
  • Åh vad gullig du är, TACK <3<3

    Svara