Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | januari 6, 2019

UPS & DOWNS

Hat – H&M // Jacket – HERE // Sweater – HERE //Pants – Cheap Monday // Shoes – Kendal + Kylie // Sunnies – Anine Bing 

God morgon! Vilket magiskt väder vi hade här igår. Det var nollgradigt och massor med sol. Jag kunde till och med ta fram mina solglasögon för första gången det här året, hehe. Vi var ute en stund på förmiddagen och sedan gick vi hem och vilade. Båda barnen är lite sjuka (hosta och förkylda) och på kvällen blev Jens sjuk också. Sedan vaknade jag upp med urinvägsinfektion i morse. Kul. Dock har jag redan fått recept utskrivet (älskar Min doktor, behöver inte ens prata med en läkare, bara skriva till varandra) så jag ska hämta det så fort dom öppnar.

//Good morning! What a magical weather we had yesterday. It was zero degrees and a lot of sun. I could even wear my sunnies for the first time this year, hehe. We were out for a while in the forenoon and then we went home to rest. Both of the kids are a bit sick (they have a cough and a cold) and in the evening Jens got sick too. Then I woke up with an UVI this morning. Funny. Although I have already got an prescription on medicin for it (I love the my doctor app, you don’t even need to talk to the doctor, you can just write to each other) so I’m going to get that as soon as they open. 

Dagens planer blir att försöka bli friska här hemma. Båda barnen hostar massor, Jens ligger i soffan utslagen och jag sitter på toaletten och kissar hela tiden, haha. Gud vad jag ska ta tillvara på nästa gång alla är friska här hemma. Man lever ju ofta bara på och glömmer att stanna upp och vara tacksam för det. Måste bli bättre på att tänka så. Ha en underbar söndag, PUSS <3

//Todays plans is to try to get healthy again. Both of the kids are coughing a lot, Jens is totally passed out on the couch and I’m sitting on the toilet peeing all the time, haha. I’m really going to enjoy the next time all of us are healthy again. You just keep on living and forget to stop and be grateful for that. I need to be better at thinking that way. Have a wonderful Sunday, XOXO <3


5 kommentarer5 kommentarer om “UPS & DOWNS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj!
  Ett tips när man har problem med UVI är att inta massa citrusfrukter…. citron, apelsin o tranbär (jag är inget fan av tranbär så jag brukar skippa det)
  Det tar max 2 dagar så är symptomen borta!! Utan medicin 😉
  Krya på Er!
  Kram

  Svara
 • Åh tack fina <3<3

  Svara
 • Superfin outfit!
  Här är det också sjukstuga med mamman som mår sämst och det går sådär ihop med två mammiga barn.. suck! Behöver nog också påminna mig sedan när vi är friska om hur härligt det är.
  Krya på dig!
  PS. Grattis till en suverän podd! Love it!!

  Svara
 • Åh tack fina du <3<3
  TACK <3<3

  Svara
 • Your black dress is so fashion, so nice. Thanks for your share.

  Svara