Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | januari 5, 2019

SECOND EPISODE COMI’N UP

God morgon fina! Jag hann inte uppdatera er igår då Jens kom hem från USA och jag valde att spendera kvällen med honom men här kommer ett inlägg. Hela dagen igår hade jag fullt upp. Jag körde barnen till förskolan, åkte till tandläkaren och sen direkt hem för att spela in avsnitt 2 till podden med Janni. Både jag och Janni är otroligt noga med att ljudet på podden ska ha bra kvalitet så jag provade i alla våra rum vart ljudet blev bäst och Livias rum vann så jag satt där, hehe.

//Good morning! I didn’t find the time to update you yesterday since Jens got home from USA and I chose to spend the evening with him but here is a post for you. I had my hands full the whole day yesterday. I drove the kids to preschool, went to the dentist and then straight home to record the second episode of our podcast with Janni. Both me and Janni are very careful with the sound being good in the podcast so I tried all of our rooms for the best sound and Livias room won so I sat there, hehe. 

Jag och Janni är ju sällan på samma plats så vi kör via telefonerna. Älskade den här mikrofonen och hur lätt det var att koppla upp. Dagens teknik alltså. Så imponerad.

//Me and Janni are almost never on the same place in the world so we record through our phones. I loved this microphone and how easy it was to connect. Todays technology. So impressed. 

Sen vill jag säga TACK till alla er som har lämnat så fina kommentarer om podden. Jag är så lycklig och glad att ni verkar tycka om den så mycket. Ni är verkligen bäst. Ni får väldigt gärna lämna kommentarer om vilka ämnen ni vill att vi ska ta upp, om ni har frågor som vi kan svara på osv. Janni åker till Indonesien i tio dagar så vi ska spela in ett avsnitt till innan hon åker så att hon har tid på sig att hitta ett ställa att koppla upp sig på så att vi kan spela in avsnittet efter det. Hit me med alla tips och frågor ni har.

Nu ska jag ta en dusch och sen gå ut och leka med barnen. Det är så skönt att Jens är hemma igen. PUSS <3

//Then I also want to say THANK YOU to all of you who have left so many nice comments on the podcast. I’m so happy and thrilled that you seems to like it so much. You guys really are the best. You are more than welcome to leave comments on what subjects you want us to talk about, if you have any questions for us etc. Janni are leaving for Indonesia for 10 days so we are going to record one episode before she leaves so that she’ll have some time to find a place to connect her computer so that we can record one episode after that. Hit me with all your tips and questions. 

Now I’m going to take a shower and then go outside and play with the kids. It’s so nice to have Jens back home again. XOXO <3


10 kommentarer10 kommentarer om “SECOND EPISODE COMI’N UP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It‘s so sad that the non-swedes don‘t understand. It would be very nice if you guys could do a little summary for us haha
  A question: how do you put the pod together when you are not in the same place?
  Love from Germany <3

  Svara
 • I know!! I will talk to Janni about that 🙂

  We record the podcast on our computer and talk to each other through microphones 🙂

  <3

  Svara
 • Hej Michaela,

  Gillar både din och Jannis blogg jättemycket och har följt er länge. Kul att ni nu gör en podd ihop! 🙂 Jag tycker det hade varit kul om ni i ett avsnitt tog upp hur ni var när ni var yngre, under gymnasiet och uppväxten och kanske någon roliga minnen. Sen skillnad eller likhet mot hur ni är idag. Ett annat förslag är listor eller antingen eller. Typ om ni fick välja mellan skidresa vs solresa, filmkväll vs fest, klänning vs byxor etc.. Ni är iaf grymma båda två på sitt sätt! Kram Emelie

  Svara
 • Åh tack fina <3<3 Bra tips <3<3
  Kramar <3

  Svara
 • Underbart poddavsnitt! Längtar redan tills nästa:) Din röst är som gjord för att podda!

  Vad har du för tankar kring otrohet, om det drabba dig tror du att du skulle förlåta?

  Svara
 • Åh vad gullig du är <3<3
  Tack <3<3

  Svara
 • Åh jag har verkligen längtat efter er podd och som jag gissade så älskar jag den redan efter första avsnittet i torsdags. Följer er båda på bloggarna så jag kändes bara ”YES” när ni skulle göra något tillsammans. Tips på ämnen jag gärna hör om: era mål/förväntningar på 2019 (som jag läst på Jannis blogg verkar bli lite av ämnet nu i veckan), tips på ställen att besöka i Stockholm när det kommer till luncher/brunch/frukost/middagar, eran syn på träning och hälsa och hur ni lever/ser på det i ert liv (även hur ni tänker kring hets som förekommer i dagens samhälle, sjukdomar som uppstår när det går åt fel håll, vad balans är för er mm), något avsnitt om bästa resemål ni varit på, prat om framtiden (tex hur ni ser er leva om 5 år). KRAMAR!

  Svara
 • Tack fina du för alla tips <3<3

  Svara
 • Jag lyssnade på första avsnittet och du har ju den sexigaste och snyggaste rösten någonsin!! Hehe…dessutom speglas din personlighet så fint och det känns som man får se en ny sida utav dig! Minns även när Werner hälsade på er och vloggade, det var så kul att få se dig/er på vlogg och lilla Livia som är så söt! Om du får tid skulle det vara så kul att få se en vlogg ifrån dig 😍

  Svara
 • Åh tack fina!! Ja jag börjar tänka lite på att starta en vlogg men måste bara få tiden att räcka till hehe 🙂

  Svara