Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | januari 3, 2019

TWO OF A KIND

Listen to our podcast – HERE

You’ll find the podcast at Acast, Podcaster, Libsyn and Spotify

God morgon! Idag är dagen här, VI SLÄPPER VÅRT FÖRSTA AVSNITT PÅ PODDEN. Det är så sjukt och jag är så peppad (och nervös) på att se vad ni tycker. Jag har alltid drömt om att få göra en podd så det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse för mig. Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla den och ni får mer än gärna kommentera efter vad ni tycker, vad ni vill höra och vad ni vill ska förbättras. I första avsnittet tar vi upp alla era fördomar om oss och hoppas på att ni ska lära känna oss lite bättre. NU KÖR VI <3

//Good morning! Today is the day here, WE ARE RELEASING OUR FIRST EPISODE OF THE PODCAST. It’s so insane and I’m so excited (and nervous) to see what you think. I have always dreamt about making a podcast so this is really a dream come true for me. I really hope you will like it and you are more than welcome to comment afterwords what you think, what you want to hear and what we can do to make it better. In the first episode we talk about all of your preconceptions about us and hoping for you to get to know us a bit better. LET’S DO THIS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “TWO OF A KIND”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej och bra jobbat med första podden! Jag har inte haft så särskilt många fördomar om er men det var ”kul” att höra vad andra tycker 🙂 Märkligt att man inte förstår att människor är olika och uppskattar olika saker och ännu märkligare att man uttrycker sig om saker man inte har någon aning om. Men det är väl det som är nackdelen med internet och nu bad ni ju faktiskt om det 😉

  Keep up the good work!

  Svara
 • Tack!! Ja vi bad om det och jag är glad att alla verkligen sa vad dom kände och tyckte så att vi kunde ta upp det 🙂

  Tack igen!

  Svara
 • Toppen tjejer det vet ju jag!!!!!

  Svara
 • Tack bästa farmor <3<3

  Svara
 • Har nyss lyssnat klar, superkul ju!! Ni är helsköna!

  Blir kul att fortsätta lyssna på kommande avsnitt, kul idé att bjuda in Jens/Jon, era föräldrar osv! 🙂
  Kram<3

  Svara
 • Tack fina <3<3 Ja det måste vi göra framöver hehe 🙂

  Svara
 • Visste ju att detta skulle bli bra. Ni verkar så härliga båda två!
  Kommer garanterat fortsätta lyssna på er!
  Kram

  Svara
 • Åh vad kul! Tack fina <3<3

  Svara
 • SÅ bra! Längtar redan till nästa torsdag 😀

  Kram

  Svara
 • Åh gulle <3<3 Tack <3

  Svara
 • I would’ve loved to hear it but I don’t speak Swedish unfortunately 🙁

  have a nice day <3

  Svara
 • Oh so sorry for that <3<3

  Svara
 • Så bra!!

  Svara
 • Tack bästa <3

  Svara
 • Gillade podden! Kommer att fortsätta lyssna 🙂

  Svara
 • Åh tack <3<3

  Svara
 • Yup, den podden tyckte jag om!!

  Svara
 • Åh tack fina <3

  Svara
 • Hej, ni pratade i del 9 om behovet att gå prata om sina saker med någon utomstående/professionell. Du sa att du inte tycker om att gräva i det förflutna. Det behöver man inte göra, men det kan hjälpa en att förstå sig själv och sina behov bättre. Men visst finns det även andra sätt att gå till väga. Själv anser jag att alla borde få möjlighet att gå i ”terapi”. I dagens hektiska och krävande samhälle lever vi under ständig press, med förväntningar på oss som kommer från samhället och människorna runt omkring oss. I allt detta drunknar lätt våra egna behov och vår förmåga och kunskap att lyssna på oss själva. Genom att prata med någon professionell (psykoterapeut) kan man få bättre förståelse för sig själv och vad man behöver för att må bra. Man lär sig att se sina egna maladaptiva beteendemönster och ändra på dessa så, att det bättre stöder ens välmående. Det kräver motivation och commitment. Är man inte beredd att ge det så är det bortkastad tid. Och så kräver det rätt terapeut. En man litar på och som har en approach som passar en själv. Det lönar sig att söka, tills man hittar den rätta. Jag rekommenderar varmt att söka någon att diskutera med. Man vinner så otroligt mycket på det. Det enda man funderar på efteråt är varför gjorde jag inte det här tidigare.

  Svara
 • Åh tack <3 Ja jag håller helt med!! Det måste jag prioritera 🙂
  Kram <3

  Svara