Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | december 31, 2018

HAPPY NEW YEAR

Livia jacket – River Island // Hat – H&M // Shoes – Inuikii

God morgon och GOTT NYTT ÅR till er <3 Herregud vad snabbt detta året har gått, helt otroligt. Jag kommer ge er en årssammanfattning i två delar senare, ska bara göra klart dom först. Idag ska vi i alla fall fira med att gå ut och leka, åka pulka, äta en god middag tillsammans (barnen får välja så tippar på korvstroganoff) och sen bara mysa tillsammans. Vad ska ni göra?

//Good morning and HAPPY NEW YEAR <3 Oh my, time flies, it’s insane. I’m going to give you a year summary later, I just have to finish it first. Anyhow, today we’re going to celebrate the day with some playing, go sledding, eat a tasty dinner together (the kids gets to decide so I guess we’ll have sausage stroganoff) and then just hang out together. What are you up to?

Jag måste också visa dessa bilder, lite behind the scenes, haha. Jag glömde berätta för Livia att inte röra tomteblosset efter när det hade slocknat så det var precis vad hon gjorde. Hon brände sig lite på tre fingrar (inte allvarligt) och fick då plåster på dom. Efter att det hände så ville hon ringa alla och berätta att hon bränt sig, haha. Gullunge alltså. Allt gick dock bra och nu har hon glömt bort det, hehe.

GOTT NYTT ÅR. Önskar er en underbar dag och kväll. Ser fram emot 2019 massor. PUSS och KRAM på er och tack för att ni finns <3

//I also have to show you these pictures, some behind the scenes, haha. I totally forgot to tell Livia not to touch the sparkler after it burned out so that was exactly what she did. She burned herself on three fingers (not that serious) and then she got patches on those fingers. After it happened she wanted to call everybody to tell them that she got burnt, haha. Cutie. Although everything went well and now she have totally forgotten about it, hehe. 

HAPPY NEW YEAR. I wish you all a wonderful day and night. I’m so looking forward to 2019. XOXO and thank you for existing <3


2 kommentarer2 kommentarer om “HAPPY NEW YEAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här