Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | december 29, 2018

SATURDAY

Idag på förmiddagen var vi till skomakaren en sväng (jag lämnade in ett par byxor som tappat knappen, hehe) och sedan handlade vi hem mat. Vädret var lite sådär och Valle är lite förkyld så vi struntade i att gå till parken och gick hem igen istället. Väl där så somnade Valle i soffan och Livia bäddade ner honom med filt och satte sig bredvid och klappade honom.

//Today in the forenoon we went to the shoemaker (I handed in a pair of pants that lost the button, hehe) and then we went grocery shopping. The weather was not on top and Valle has a cold so we didn’t go to the playground today, instead we went home. Finally there Valle fell asleep in the couch and Livia put a blanket on him and sat there next to him patting his head. 

Det är så fint att se hur gullig hon är mot sin lillebror. Hon är alltid så mån om honom. Dom bråkar ju såklart massor också men man kan verkligen se vilken kärlek dom har. BÄSTA <3

//It’s so good to see how nice she is to her baby brother. She is always so concerned about him. Of course they fight a lot but you can really see how much love they have for each other. The BEST <3

När Valle sov hade jag och Livia inget att göra så vi bakade pepparkakor. Jag hade en deg över i kylen så jag tänkte att det var lika bra. Jag är dock lite trött på att äta pepparkakor just nu, haha. Fy.

//When Valle was sleeping me and Livia didn’t have anything to do so we decided to make gingerbread cookies. I had one dough left so it was just as good. Although I’m so sick of these cookies right now, haha. Ugh. 

Jag har gått runt osminkad i mjukiskläder hela dagen, det händer inte ofta. Jag brukar alltid göra i ordning mig på morgonen, även om vi inte ska någonstans. Jag känner mig så mycket piggare och fräschare då. Idag kände jag dock bara inte för det och det funkade bra, haha. Ganska skönt att slippa sminka av sig nu på kvällen. Måste göra det oftare.

//I’ve been walking around with no make up and sweats all day today, that does not happen that often. I always use to put on make up in the mornings, even if I’m not going anywhere. I always feel so much more alert and fresh if I do. Although today I just didn’t feel like it and it worked out fine, haha. It’s quiet nice to not have to remove the make up now in the evening. I need to do that more often. 

Här är resultatet av pepparkakorna. Fina va?

Sen lekte vi lite hemma, kollade en film och beställde Foodora till middag. Livia fick välja mat och hon valde sushi, hennes favoritmat. Jag tog en lax-bowl som var MAGISK. Älskar bowls.

Nu ska jag snart bada barnen och sedan lägga dom. Valle sov ganska länge på dagen så vi får se när han tänker somna men Livia är i alla fall trött redan. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Here are the result of the gingerbread cookies. Beautiful huh? 

Then we played for a while at home, watched a movie and then we ordered Foodora for dinner. Livia got to choose food and she chose sushi, her favorite dish. I had a salmon-bowl that was MAGICAL. I just love bowls. 

Now I’m going to give the kids a bath and then put them to sleep. Valle took a pretty long nap during the day today se we will have to see when his planning on to go to sleep but Livia is already tired. Have a wonderful night, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “SATURDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gulligt av Livia <3

  Men åh, jag tar alltid på mig mascara. För att känna mig fräschare, även om jag inte ska göra något särskilt 🙂

  Svara
 • <3<3

  Svara
 • Så fina pepparkakor! Och sååå gott med sushi!

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara