Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | december 28, 2018

LAST PICTURES & A QUESTION FOR YOU

Sweater – Davida // Hat & gloves – H&M // Pants – Style Level

God morgon! Här är dom sista bilderna jag hade från Tärnaby, hade helt glömt att lägga upp dom. Det roliga med dessa bilder var att det var 25 minusgrader ute och jag höll på riktigt på att frysa ihjäl när vi skulle ta dom, haha. Jag ville ha någon ”god jul” bild och det är bara ljust en kort stund där uppe så jag var liksom tvungen att fota då, haha. Jag hade ju dock kunnat sätta på mig en jacka men då hade det blivit så många likadana bilder så ville ändra lite, haha.

//Good morning! Here are the last pictures I had from Tärnaby, I’ve totally forgotten to upload them. The funny thing about these pictures is that it was minus 25 degrees outside and I was for real almost freezing to death when we took these pictures, haha. I wanted to have a ”Merry Christmas” picture and it’s only light up there for a short while so I kind of had to take them then, haha. Although I could have worn a jacked but then all of my pictures from there would have looked the same so I wanted some change, haha.

Sen försökte jag också få till en fin ”blåsa snö” bild men det gick sådär, haha. Hur gör ni andra? Måste lära mig det, haha. Hela den resan var i alla fall supermysig och det var skönt med lite familjetid. Det var också underbart att få mycket tid tillsammans med Jens då han är borta över en vecka nu, då har vi liksom laddat upp rejält, hehe.

Nu ska jag och barnen äta frukost och sedan ska vi gå ut och leka i parken. Inga människor är ju hemma nu så jag är verkligen helt själv, förutom barnen då. Riktigt trist. Jag försöker tvinga Julia att komma hem snabbt från Oxberg och hänga med mig men vi får se hur jag lyckas med det, haha. Ha en underbar fredag och helg, PUSS <3

Förresten, ser att nästan alla bloggare gör års-resume nu inför nyår, är det något ni vill se? Kommentera gärna i så fall så ska jag försöka fixa det.

//Then I also tried to take a nice ”blow snow” pic but it didn’t go so well, haha. How do you other people do it? I need to learn, haha. Anyhow, the whole trip up there was so cozy and it was so nice with some family time. It was also amazing to get so much time together with Jens since his away for over a week now, then we really have loaded up with that, hehe. 

Now me and the kids are about to have breakfast and then we’re going out to the park for some playing. There is no people home now so I’m really totally alone, except for the kids then. So boring. I’m trying to force Julia to come home quickly from Oxberg to hang out with me but we will see how I’ll succeed with that, haha. Have a wonderful Friday and weekend, XOXO <3

By the way, I see that almost every blogger does these year-summeries now, is that something you guys want to see? Please leave a comment if you do so I can try to fix that. 


10 kommentarer10 kommentarer om “LAST PICTURES & A QUESTION FOR YOU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här