Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:47 | december 27, 2018

OUR DAY

I morse efter frukost gick jag och barnen ut på en promenad till affären. Jag hade fortfarande inte handlat ordentligt sedan vi kom hem så det var dags att bunkra upp lite.

//This morning after breakfast me and the kids went out for a walk to the store. I still hadn’t been shopping enough groceries since we got home so it was time to stock up a bit. 

Vädret var magiskt. Nollgradigt och sol, bästa kombinationen.

//The weather was magical. Zero degrees and sunny, the best combination. 

Jag är ju själv med barnen hela veckan så båda var såklart med mig. Det är inte att rekommendera att storhandla med två barn, haha. I framtiden blir det hembeställning när jag ska köpa mycket, that’s for sure.

//As I’ve said before I’m alone with the kids this week so they were of course with me. I really can’t recommend to go grocery shopping with two kids, haha. In the future I’m going to order the groceries with home delivery when I need to buy a lot of it, thats for sure. 

Sen kom vi hem och jag bad Livia att fota mig så jag kunde visa min tröja jag hade på mig. Det gick sådär, haha.

//Then we got home and I asked Livia to take a photo of me so that I could show you what I was wearing. It didn’t go so well, haha. 

Efter att jag förklarat att hon skulle hålla still telefonen och trycka så lyckades hon. Hur duktig? Hennes första riktiga bild. Bra där! Tänk när jag kan be henne fota mina outfits, hehe. Tröjan har jag skrivit om förut och den hittar ni HÄR. Så galet skön.

//After I’ve explained to her that she should keep the phone still and press she made it. How good? Her first real picture. Good girl! Imagine when she can take my outfit photos later, hehe. I’ve been writing about the sweater earlier and you can find it HERE. So crazy comfy. 

På eftermiddagen kom det en leverans hem som jag väntat på! Det var skor till barnen från Inuikii. Jag blev typ avundsjuk, vill ha likadana själv, haha. Måste köpa det.

//In the afternoon a delivery arrived that I’ve been waiting for! It was shoes for the kids from Inuikii. I almost got jealous, I want a pair for myself, haha. I need to buy that. 

Min lilla älskling som ville ha på sig skorna direkt. När jag sa att jag skulle ta bild satte hon sig dock ner och gjorde såhär, haha. Skadad unge? Sen förklarade jag att jag skulle fota skorna..

//My little cutie who wanted to wear the shoes right away. When I was about to take a picture she sat down and did like this, haha. Damaged kid? Then I explained that I was suppose to take a picture of the shoes..

..Så då visade hon dom. Hur SÖTA? Jag dör. Det finns likadana i vuxenstorlek, MÅSTE ha dom så att vi kan matcha. Det är ju det gulligaste som finns.

Nu sover båda barnen och jag ska sätta mig och se någon film. Vi har bara varit hemma nästan hela dagen så jag har hunnit med massor här hemma medans barnen lekt. Så skönt. Jag håller på att planera hur vi ska få in mer förvaring här hemma, inte helt lätt. Vi har så mycket jackor, skor, leksaker osv som bara ligger överallt, vill inte ha det så. Ska spåna lite på det. Ha en fin kväll, PUSS <3

//..Then she showed them. How CUTE? I’m dying. They also come in grownup sizes, I NEED to buy them so that we can match. It’s the cutest thing ever. 

Now both of the kids are sleeping and I’m about to watch a movie. We have just been at home almost the whole day today so I’ve had the time to do a lot of things here while the kids were playing. So nice. I’m planning how we’re going to be able to have more storage here, its not that easy. We have so many coats, shoes, toys etc thats located everywhere, I don’t want to have it like that. I’m going to think about it. Have a nice night, XOXO <3


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här