Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:34 | december 26, 2018

A LOT OF FIRST TIMES

Jon (Jens brother), Livia, me and Linnea (Jons daughter)..

Hej! Nu var det länge sedan jag uppdaterade er här inne så jag kände att det var läge för det, hehe. Jag har inte haft tid förrän nu så det är därför. Vi firade ju jul uppe i Tärnaby i måndags och på tisdags morgonen (klockan 04.00) satte vi oss i bilen och åkte mot Stockholm. När vi kom hem så packade vi upp, tvättade massor och Jens packade om för att sedan åka till LA idag. Fullt upp med andra ord, hehe.

Hur som helst så är dessa bilder från julafton. Vi gick ut och lekte hela förmiddagen och Livia fick prova skridskor för första gången. Det gick lite sämre än skidåkningen, haha. Jag provade också åka, har inte åkt på evigheter, och det gick sådär. Fick ont i fötterna direkt så åkte bara en liten stund. Livia ville dock åka hela tiden så Jon (Jens bror) fick hålla i henne. Stackars hans rygg, haha. Hon tyckte i alla fall att det var hur kul som helst så det var ju bra!

Idag har jag och barnen lekt med Edita och Alba. Vi har varit i pulkabacken utanför oss och sen lekt massor hemma. Nu sover båda barnen och jag ska rensa ur kylen. Jag får passa på när dom sover, hehe. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Hi! Now it was a long while ago since I updated you so I felt like it was time, hehe. I haven’t had time until now so that’s why. Anyhow, we celebrated Christmas in Tärnaby this Monday, and on Tuesday morning (at 04.00 am) we went in the car and drove to Stockholm. When we got home we unpacked everything, washed all the laundry and Jens repacked for his trip to LA today. In other words we’ve had our hands full, hehe. 

Anyhow, these pictures are from Christmas. We went out playing the whole forenoon and Livia got to try Ice skating for the first time. It went a bit worse than the skiing, haha. I also tried to skate, I haven’t done that in ages, and it didn’t go so well. My feet hurt right away so I only skated for a while. Although Livia wanted to go all the time so Jon (Jens brother) got to hold her. Poor his back, haha. Although she really thought it was so much fun so that was good!

Today me and the kids have been playing with Edita and Alba. We have been in the slope near us and then been playing a lot at home. Now both of the kids are sleeping and I’m about to clean out the fridge. I will have to take the opportunity to do that when they are sleeping, hehe. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “A LOT OF FIRST TIMES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hi Michaela, wow, that looks like so much fun! So glad to hear that you had a lovely Christmas. xxx
    Good luck with fridge cleaning….you have reminded me that I need to do that too. I will have to wait until the kids have eaten everything and the fridge is bare. That won’t take too long – haha!!

    Svara
  • Hahah 🙂 The best feeling ever is when you know that the fridge is clean and rinsed 🙂 Love it <3<3

    Svara