Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:12 | december 19, 2018

VACCINATION WEDNESDAY

Idag efter frukost hade vi bokat en tid här uppe för att fylla på vaccin (TBE) till barnen. Jag hade helt glömt att det var tre månader sedan och fick typ panik när jag insåg det. Dom hade tre sånna sprutor kvar här uppe så snacka om tur. Vi hade ju såklart kunnat vänta tills vi kom hem men Jens ska bort och jag kan omöjligt ta med båda själv då både jag och Jens måste hålla i Livia då hon skriker så mycket (det går över på en sekund efter dock så ingen fara). Hur som helst, här är plåstret.

//Today after breakfast we made an appointment at the doctors to refill the kids vaccinations (TBE). I had totally forgot that it was three months ago and kind of panicked when I realized it. They had three of those shots left here so talk about luck. Of course we could have waited until we got home but Jens are going away then and it’s impossible for me to take both of them alone since both me and Jens needs to hold down Livia since she screams so much (although it passes in one second though so so worries). Anyhow, here are the patch. 

Dom fick välja färger och Livia valde gul och Valle grönt, hehe. Sötnosar. Jag vet dock ingen som hatar att ha plåster lika mycket som Valle, haha. Han försöker alltid slita av det.

//They got to choose colors and Livia chose yellow and Valle chose green, hehe. Cuties. Although I don’t know anyone that hates to wear a patch more than Valle, haha. He always tries to rip it off. 

Världens mysigaste lilla kille. Han var så duktig också, sa knappt ett ljud. Han är verkligen så enkel när det kommer till sprutor osv. Han fattar liksom inte grejen tror jag. Han kan inte koppla att det är en spruta och att det gör ont. Sen tror jag inte att han är så känslig för han gråter inte ens efter. Skriker till lite bara och sen är det över.

//The coziest little guy ever. He was so good, he barely made a sound. He is really so simple when it comes to shots etc. I think he really doesn’t understand whats happening. He can’t link the shot to pain. Then I also believe that his not that sensitive since he doesn’t cry after either. He just screams for a second and then it’s over. 

Den här tjejen blir glad efter men är helt tokig innan. Jag försöker få henne att fokusera på presenten man får efter, det funkar ibland, haha. Men jag tycker inte att det är jobbigt när dom ska få vaccin, jag vet ju att det är för deras eget bästa. När Livia säger att det inte är kul att ta den så brukar jag bara säga att allt man gör är inte kul, vissa grejer måste man göra ändå. Så enkelt är det ju. Kanske lite svårt för en treåring att förstå dock, hehe.

//This girl always get happy after but she’s crazy before. I try to get her to focus on the gift she gets after, it works sometimes, haha. But I don’t think it’s hard to give them vaccin, I know it’s for their own good. When Livia says it’s not fun to take it I always say that everything you do isn’t always fun, somethings you just have to do. It’s just as simple as that. It might be hard for a three year old to understand though, hehe. 

Nu är Jens och hans pappa och tränar, Karin (Jens mamma) är på jobbet och jag sitter här inne och bloggar, haha. Det är så mörkt här uppe så det enda ljuset som funkade att fota i var i badrummet så det fick bli så. Jag kan i och för sig gå ut nu när jag redan fotat men barnen älskar att kolla på alla saker som finns här inne så jag kan lika gärna sitta kvar, vågar inte lämna dom själva, man vet aldrig vad dom kan hitta och stoppa i munnen. Livia gör ju inte det längre men Valle kan göra det ibland.

Efter jag skrivit klart detta ska jag dricka lite kaffe och sen vänta på att alla kommer hem så vi kan göra middag. Livia önskade fisk idag så jag tror att det blir det. Hon älskar verkligen fisk, helt sjukt. Varken jag eller Jens tycker om det så mycket så det är lite roligt, hehe. Ha en underbar kväll, PUSS <3

//Now Jens and his dad are away for a workout, Karin (Jens mother) is at work and I’m sitting in here blogging, haha. It’s so dark up here so the only light that worked to take pictures in were in the bathroom. Although I’m done taking photos now so I can go out but the kids loves to look at all the things in here so I can just as good stay put, I don’t dare to leave them alone, you never know what they can find and put in the mouth. Livia doesn’t do that anymore but Valle can do it sometimes. 

After I’m done with this post I’m going to drink some coffee and wait for everyone to get home so that we can make some dinner. Livia wished for fish today so I guess we’re going to do that. She really loves fish, its insane. Neither me or Jens like it that much so it’s a bit fun, hehe. Have a wonderful night, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “VACCINATION WEDNESDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vaccination time is so hard as a mum…you know it is so important, but the crying and pain breaks your heart.
  It made me laugh when you talk about Valle playing in the bathroom….my son used to do that too…..they are so inquisitive!
  Hugs.

  Svara
 • Yes is really does <3<3
  Haha 🙂
  LOVE <3

  Svara