Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | december 18, 2018

IN A BLAIR WALDORF PHASE

Bow – Glitter

God morgon! Jag har fått så mycket frågor om den här rosetten från er så ville posta ett inlägg med den så att ni får veta vart den är ifrån. Jag köpte den på Glitter förra veckan och ÄLSKAR den. Den finns i massor av olika färger. Alltid när jag har den på mig känner jag mig lite som Blair Waldorf, haha. Lite kul ändå.

Nu sitter vi i bilen mot Tärnaby och hoppas på att vi är framme innan middag. Det blir ju mörkt där uppe typ vid 15.00 så vi vill gärna komma fram innan allt ljus försvinner, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3

//Good morning! I’ve gotten so many questions about this bow so I wanted to write a post about it to let you know where it’s from. I bought it at Glitter last week and I LOVE it. It comes in many different colors. Always when I wear it I feel a bit like Blair Waldorf, haha. A bit fun. 

Now we’re in the car on our way to Tärnaby and I hope we’re there before dinner. It gets dark up there around 03.00 pm so we really want to arrive before all the light goes away, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3


2 kommentarer2 kommentarer om “IN A BLAIR WALDORF PHASE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här