Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | december 13, 2018

BIODYNAMIC BEDDING

Duvet covers – OGLAND (HERE)

God morgon! Alltså my God vad jag sov gott i detta bäddsetet inatt. Magiskt är det. Det kostar ju ganska mycket och jag tänkte innan att ”hur skönt kan det vara att sova egentligen” och jag kan bara meddela er – MAGISKT skönt. Det kändes som att vara på ett riktigt lyxigt hotell. Jag känner mig så gammal som bryr mig om vilka lakan och påslakan jag har, haha, men det gör verkligen mycket.

//Good morning! Oh my God what I have been sleeping well in these bedsheets tonight. It’s really magic. It costs quiet a lot and I though before ”how comfy can sleeping be” and I can tell you – MAGICALLY comfy. It felt like sleeping in a really luxurious hotel. I feel so old caring about what bedsheets I have, haha, but it really makes a difference.  

Nu har vi precis kommit hem efter att ha lämnat barnen på förskolan, klädda som två pepparkakor, hehe. Dom ska ha Lucia-firande idag klockan 15.00 med fika och då ska alla föräldrarna komma också. Jag är typ lite pirrig i magen, första gången för mig att få fira Lucia på en förskola med mina EGNA barn. Helt otroligt. Sist jag var och kollade på ett luciatåg var när Philip och Isac var små. Mäktig känsla att ha mina egna små knoddar där nu. Det går ens knappt att beskriva hur det känns.

Glad Lucia till er, ha en underbar dag, PUSS <3

//Now we’ve just gotten home after leaving the kids at preschool, dressed as two gingerbreads, hehe. They are having Lucia-celebration today at 03.00 pm with some snacks and then all the parents are coming too. I’m kind of excited for this, it’s the first time for me to celebrate Lucia at a preschool with my OWN kids. It’s insane. The last time I experienced that was when Philip and Isac were young. It’s such a powerful feeling to have my own babies there now. I can’t even begin to describe how that feels. 

Happy Lucia to you, have a wonderful day, XOXO <3


11 kommentarer11 kommentarer om “BIODYNAMIC BEDDING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dear Michaela,
  I live a very long way from you (in Australia) but I want to send all my best wishes to you and Janni. The horrible things people have been saying about the two of you in Janni’s blog have upset me. I have had to use Google translate to understand the Swedish, but I have been amazed at how cruel people have been. I am a mother with 3 beautiful children and I appreciate how much care, time and worry goes into being a mother AND trying to juggle a career and study. It is not easy!! I am also SO proud of the way you have spoken out about mental health and your personal struggles. SO many women suffer from the issues you have spoken about, and many women suffer in silence.
  Be proud of yourself and your relationship with Janni. I follow both of your blogs and love how different you are. My sister and I are totally different but that makes us closer too.
  I hope that the negative comments made on Janni’s blog does not upset her too much. It would definitely make her sad, but I hope she can shake it off and know that for every one person that has something negative to say, there would be 100 people who love her for what she does. I am inspired by her positivity and creative flair, just as I am inspired by your strength of character and passion for your gorgeous children. I am sad that I won’t be able to listen to the podcast, but I wish you both great success in this new venture.
  xxxx B.

  Svara
 • Thank you so much Bianca <3<3 And for always commenting so nice on my blog <3 It almost feel like you all in here are my friends, hehe 🙂

  Lots of love <3

  Svara
 • Opps… forgot to add….the sheets look amazing…wish I could buy these in Australia!!

  Svara
 • Måste få fråga, varför har du alltid detta grå sjukt deppiga filter på alla dina bilder? Både blogg och Instagram? Din hy ser grå ut och du ser både sjuk och deprimerad ut. Kan inte vara ensam om att få denna känsla?

  Svara
 • Haha jag gillar det 🙂 Men det är nog en smaksak. Vissa gillar mer färger och jag gillar lite mer gråa 🙂 Om du inte gillar det eller vill se det så finns det massor av bloggar och Instagram konton full av färger 🙂

  Svara
 • +1 Matilda

  Svara
 • Hehe 🙂 Ni verkar vara en del som tycker det men som jag skrev, finns massor av andra bloggar med massor av färger 🙂 Alla har olika smak 🙂

  Svara
 • Åh jag längtar så mycket efter att gå på Leos första luciatåg 😭😍😍

  Svara
 • Ja det var så mysigt <3<3

  Svara
 • Du ser inte sjuk ut! Jag tycker dessutom att sen du började satsa mer på bloggen och bytte portal så finns det en helt annan energi. Det har hänt något i dina ögon, en annan glädje och ett annat driv. Jag tyckte så mycket om din blogg innan men ännu mer nu.
  Angående filter har du svarat HELT rätt på dessa kommentarer, då är det dags för dessa att läsa andra bloggar helt enkelt. Stå kvar vid vad DU tycker om. Det är du. Jag tycker det är trivsamt att veta vad som väntas när man kommer in här. Jag tycker dina filter ger en viss melankoli men det gillar jag, för du ger ändå så mycket glädje och energi i dina inlägg. Jag gillar det : ) Tänkte du kanske vill läsa något mer uppiggande!
  Kram

  Svara
 • Åh gulle du <3 Tack <3<3 Ni är så fina <3 Det värmde verkligen 🙂
  Massa kramar <3<3

  Svara