Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | december 7, 2018

I’D RATHER BE RIGHT THERE..

A morning bath with a view..

Herregud vilken stress jag känner just nu. Två dagar kvar till tentan och jag är helt slut av allt pluggande. Det var ju samma sak sist men den här gången känns det snäppet värre. Vi har ju två olika tentor, plus en praktisk examination som jag också är mega nervös för. Tentorna känns inte så farliga i jämförelse. Jag har alltid haft svårt för att göra praktiska prov, presterar inte så bra under press men desto bättre när ingen ser. Är inte sånt jättekonstigt?

//Oh my what a stress level I’m feeling right now. Two more days until the exam and I’m totally exhausted from all the studying. It was the same thing last time but this feels a bit worse. We have two different exams, and also a practical exam that I’m really nervous about. The exams doesn’t feel that bad in comparison. I’ve always had a hard time doing practical exams, I don’t do so well under pressure but better when no one sees me. Isn’t that really weird?  

Hur som helst så längtar jag efter lite ledigt just nu. Hade inte tackat nej till att åka upp till det här magiska stället i Åre och tagit ett bad med den här utsikten. Snacka om avkoppling. Jag behöver typ köra någon typ av meditation efter den här tenta-veckan för att komma ner i varv. Känner mig konstant stressad. Det är ju liksom inte bara tentan, det är också två barn att ta hand om, massor av mejl och samarbeten som ska in och godkännas osv. Men snart är det över, två dagar kvar.

Nu ska jag snart iväg och hämta barnen och sen umgås med dom tills dom somnat och sedan läsa lite till. Det bästa sättet för mig att lära mig är när Jens förhör mig muntligt så jag ska be honom om det. Ha en underbar helg, PUSS <3

//Anyhow, I’m longing for some free time right now. I wouldn’t say no to go up to this magical place in Åre and take a bath with this view. Talk about relaxing. I need to do some kind of mediation after this exam-week to cool down. I feel a constant stress. It’s not only the exam, I also have two kids to take care of, a lot of emails and collaborations that I need to send in etc. But soon it’s over, two more days.

Now I’m going to pick up the kids from preschool and then just hang out with them until they fall asleep and then do some more reading. The best way for me to learn is when Jens quiz me verbally so I’m going to ask him to do that later. Have a wonderful weekend, XOXO <3


4 kommentarer4 kommentarer om “I’D RATHER BE RIGHT THERE..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag följer med på avkoppling!! Hahah! Säg bara till! <3 lycka till! Jag hejar på dig! Du kommer klara allt!

  Svara
 • Haha yey!! Jag hör av mig <3<3<3

  Svara
 • Jag är exakt likadan! Hade alltid lättare för det teoretiska i skolan och mycket för att jag presterade väldigt bra praktiskt när ingen såg och mindre bra när någon kollade. Himla irriterande …

  Svara
 • Haha verkligen! Tror många känner samma <3

  Svara